Rolstoelgebonden mensen geheel verzorgd naar Willem II door de Max van Vught Foundation!

Foto: Fotoburo Toin Damen

Max van Vught is in de zomer van 2021 op 31-jarige leeftijd plotseling overleden. De Goirlenaar leed aan de spierziekte van Duchenne. Op zondag 24 april is onder toeziend oog van notaris Smeets de oprichtingsakte voor de Max van Vught Foundation in het Koning Willem II Stadion getekend in bijzijn van familie en vrienden van Max.

Max van Vught Foundation

Max van Vught Foundation is opgericht als eerbetoon en blijvende nagedachtenis aan Max en wil rolstoelgebonden mensen de mogelijkheid geven een geheel verzorgde thuiswedstrijd van Willem II bij te wonen. Willem II was voor Max álles. Hij was samen met zijn vader Reinoud een gepassioneerde supporter bij alle thuiswedstrijden van de Tricolores. Door weer en wind reed hij in zijn rolstoel naar het Koning Willem II Stadion. De clubliefde die Max toonde voor Willem II, is een voorbeeld voor velen. De initiatiefnemers van de foundation vinden dat deze passie moet worden doorgegeven. Vanaf komend voetbalseizoen kunnen mensen, die net als Max rolstoelafhankelijk zijn, een geheel verzorgde wedstrijd van Willem II volgen op de voormalige vaste plaats van Max, vlak achter het doel.

Informatie

Voor meer informatie kun je kijken op deze website. Ook kunnen via deze site sponsors zich verbinden aan dit mooie doel en kunnen vrijwilligers zich aanmelden om contactpersoon te zijn bij de wedstrijden van Willem II.