Nieuws

Leukste uitje van Brabant
Let op! Dit artikel is al 279 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Rondleiding bij Schrobbelèr verkozen tot Leukste uitje van Noord-Brabant

Veel Tilburgers wisten het al, maar nu is het officieel: de Schrobbelèr rondleiding is verkozen tot Leukste uitje van Noord-Brabant. Dit maakte de ANWB op woensdag 22 januari bekend, zij organiseren deze verkiezing al tien jaar.

Het Leukste uitje van Noord-Brabant

Woensdag werden in Asten, in museum Klok en Peel, de Leukste uitjes van Noord-Brabant bekend gemaakt tijdens een feestelijke bijeenkomst. Schrobbelèr was dit jaar voor het eerst deelnemer van de verkiezing. De ANWB houdt jaarlijks deze verkiezing om allerlei attracties, parken en toeristentrekkers te beoordelen. Tijdens de stemronde van deze ANWB-verkiezing werden in totaal 80.000 stemmen uitgebracht. De uitjes worden beoordeeld op aanbod, faciliteiten, personeel, prijs-kwaliteit en sfeer.

Proef de sfeer

Schrobbelèr organiseert al jaren rondleidingen. Maar sinds oktober 2018 is de beleving flink vernieuwd. Bezoekers worden tijdens een bezoek op meerdere momenten verrast. Qua sfeer en afwerking past het helemaal bij de Schrobbelèr stijl. Natuurlijk hoor en zie je veel over de historie, de productie en de ingrediënten. En worden de zintuigen getest in het Smaaklab. Maar veel muziek, zang en entertainment maken de sfeer die de rondleiding tot het Leukste uitje van Noord-Brabant maakt.

Rondleiding

Elke zaterdag en zondag organiseert Schrobbelèr een rondleiding waar iedereen bij aan kan sluiten. Een entreekaart is wel nodig en deze is online verkrijgbaar via de website van Schrobbelèr. Met een groep komen kan ook, vanaf 20 personen op doordeweekse dagen. Hiervoor is reserveren noodzakelijk via de website.

Reageer op dit bericht