Sessence heeft GOLD Reseller partner niveau van Adobe behaald

Adobe advies naar een hoger niveau
Met ingang van januari 2013 is Sessence officieel GOLD Partner van Adobe. Het toetreden tot het GOLD Partner programma geeft klanten van Sessence de zekerheid dat er advies gegeven wordt door Adobe gecertificeerde medewerkers.

“Als specialist in software is Sessence de partner voor MKB bedrijven die op zoek zijn naar een partner die helpt bij de software huishouding”, aldus Jeroen Stabel, commercieel manager van Sessence. “Het ontvangen van het GOLD partnerschap van Adobe bewijst dat onze klanten aan het juiste adres zijn als het gaat om Adobe vraagstukken. Naast het behalen van de vereiste financiële doelstellingen, bewijst het GOLD partnerschap dat Sessence op hoog niveau samenwerkt met Adobe om onze huidige en toekomstige klanten perfect te helpen bij vragen over Adobe oplossingen zoals Creative Cloud en Acrobat XI.”

Het Adobe GOLD partnerprogramma stelt zeer hoge eisen aan organisaties die toegelaten worden. Sessence is erg trots op het feit dat Adobe aangegeven heeft dat Sessence voldoet aan deze strenge eisen, en dat Sessence vanaf nu zich GOLD partner mag noemen.

Sessence is MKB Best Choice 2012
In januari 2013 heeft Sessence de MKB Best Choice 2012 in ontvangst mogen nemen van de redactie van WINMAGPro. In 2011 mocht Sessence ook al deze award in ontvangst nemen. Het IT magazine reikt aan het eind van elk kalenderjaar deze awards uit aan producten en diensten die voldoen aan de huidige eisen en wensen van zakelijke computergebruikers. Producten en diensten die onderscheiden zijn met dit logo, mogen gezien worden als  veilige en/of verstandige ict-investeringen voor het MKB.

Meer informatie vindt u op www.sessence.nl

Over Adobe
Adobe is wereldwijd toonaangevend op het gebied van digitale marketing en oplossingen voor digitale media. Met gereedschappen en services van Adobe kunnen gebruikers baanbrekende digitale content ontwerpen, deze gebruiken in media en apparatuur, optimaliseren op basis van voortdurende metingen en meer successen behalen. Adobe helpt gebruikers bij het creëren, beheren, meten en rendabel maken van hun digitale content op elk kanaal en scherm.

Meer informatie vindt u op www.adobe.nl