Singer-songwriter Mattanja Bradley geeft online concert tussen Schotse Hooglanders

Mattanja Bradley

In de afgelopen periode zijn er al veel ludieke en originele initiatieven voorbij gekomen. Ook bij Heyhoef Backstage zijn ze op een origineel idee gekomen. Singer-songwriter Mattanja Bradley treedt op zondag 10 mei op in de Dongevallei tussen de Schotse Hooglanders. Dit concert is te volgen via een livestream op de website van Heyhoef Backstage.

Mattanja Bradley

Het is inmiddels al de vierde editie van de Backstage Backyard Blues. Ditmaal komt de Tilburgse singer-songwriter Mattanja Bradley haar zangkunsten laten horen. In 2013 was zij de zeer succesvolle deelneemster aan de show van DJ Giel Beelen De Beste Singer Songwriter.

Een jaar later deed ze daar nog eens een schepje bovenop in haar deelname aan de show van De Beste Zangers van Nederland. Mattanja stopte met haar eigen band Bradley’s circus, ging een jaar lang toeren in de VS en keerde weer terug in Tilburg waar zij rustig verder werkt aan haar solo carrière.

Online bekijken

Omdat het vanwege het coronavirus niet de bedoeling is om met te veel mensen op één plek te zijn, is besloten om het concert live uit te zenden. Dit gebeurt via de website van Heyhoef Backstage. Om 17.00 uur zal Mattanja beginnen met de perfecte afsluiting van Moederdag. Ze wordt begeleid door gitarist Jeroen Kant en bassist Judith Renkema. Het online bekijken van het concert is volledig gratis en ook de drie voorgaand edities zijn terug te zien op de website van Heyhoef Backstage.