Start verkoop woningen ‘Aan de Waterkant’ succesvol

aan de waterkant

Het project ‘Aan de Waterkant’ startte op 29 september met de verkoop van 37 woningen in Blok E. Het aantal binnenstromende inschrijvingen in de afgelopen dagen, overtreft alle verwachtingen.

De bijeenkomst

Tijdens de bijeenkomst op het Stadsstrand konden geïnteresseerden afbeeldingen en plattegronden van de woningen zien en kregen zij antwoord op al hun vragen. Dit was de laatste keer dat een feestelijk moment gevierd kon worden op het Stadsstrand. Het Stadsstrand gaat verdwijnen maar er komt wel iets leuks voor in de plaats. Dit blijft nog even een verrassing.

Blok E

Wonen aan het water, tussen de natuur en de gezelligheid van de Piushaven. Dit klinkt perfect toch? Dit is ook precies wat de huizen van blok E bieden. Meer informatie over de woningen van blok E is te vinden op www.aandewaterkant.nl en via De Bont Makelaardij, tel. 013-5801867.

Om in aanmerking te komen voor een woning in blok E kun voor 16 oktober het inschrijfformulier mailen naar: info@aandewaterkant.nl. Op 17 of 18 oktober neemt De Bont Makelaardij contact op om te bespreken of de woning naar keuze ook definitief kan worden gereserveerd.