Stop met roken: doe mee aan Stoptober!

stoptober

De zesde editie van Stoptober komt eraan. Stoptober geeft iedereen die wil stoppen met roken alle steun om 28 dagen niet te roken. En dat is belangrijk: want na een periode van 28 dagen niet roken, is de kans 5x groter dat je blijvend stopt met roken. De GGD Hart voor Brabant doet ook mee!

De landelijke kick-off van Stoptober is op vrijdag 6 september 2019 in Amsterdam en vanaf 1 oktober 2019 start de 28 dagen niet-roken reis. De kracht van Stoptober is de positieve aanpak en de onderlinge support. Bekende én onbekende Nederlanders helpen elkaar om te stoppen met roken. In de afgelopen jaren zijn al meer dan 270.000 stoppers jou voorgegaan en hebben met elkaar bewezen dat Stoptober werkt.

Wil je meer weten over stoppen met roken?

Wil je meer weten over stoptober? Of wil jij iemand uitdagen om samen te stoppen in oktober? De GGD Hart voor Brabant vertelt je graag meer. Kom bij ons langs: Maandag 9 september vind je de GGD Hart voor Brabant en Sinefuma van 9.00 – 13.00 uur in de centrale hal van het Jeroen Bosch Ziekenhuis in ‘s-Hertogenbosch Dinsdag 10 september kun je tussen 08.00 – 11.00 uur met de GGD, een praktijkondersteuner van een huisartsenpraktijk en Novadic Kentron in gesprek gaan in het gemeentehuis in Oss. Woensdag 11 september kun je tussen 08.00- 11.00 uur met de GGD in gesprek gaan op het Centraal Station in Tilburg

Stop samen: meld je aan en download de app

Dit jaar ontwikkelde stoptober een app met een hele leuke community functie. Tijdens stoptober kun je bijvoorbeeld steun krijgen van je voetbalteam, je straat of van je collega’s. Ook kun je precies bijhouden hoe lang je al gestopt bent, wat je dat heeft opgeleverd aan geld en gezondheidswinst en nog veel meer!

Vanaf 6 september kun je inschrijven voor Stoptober 2019. Meld je aan via: www.stoptober.nl‎.