Nieuws

Support your locals
Let op! Dit artikel is al 659 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Support Your Locals Tilburg, samen steunen we locale ondernemers!

Support Your Locals roept heel Nederland op om de lokale leveranciers in de armen te sluiten. Met trots presenteren zij ‘support your locals Tilburg en omstreken’ onder de vlag van #supportyourlocalsNL. Er is in een pakket samengesteld met behulp van verschillende lokale leveranciers. Hieronder lees je welke dit zijn en met welke delicatessen zij bijdragen aan dit pakket. 

Kaas en meer

Dé kaaswinkel in de contreien van Tilburg waar iedereen kan slagen voor heerlijke kaas. Met meer dan 250 soorten Hollandse en buitenlandse kazen mag Fred en zijn team gerust zeggen dat zij een zeer divers aanbod hebben. Ze verkopen enkel verse boerenkaas met het KB-keurmerk. Dit staat voor Kwaliteitszorg Boerderijzuivelproducten. De kaas wordt met de grootste zorg bereid en dat proef je. Ook brandt Fred dagelijks vers zijn noten, daar komen mensen normaal gesproken van heinde en ver voor naar Tilburg!

De Walhoeve

Bij Corne en zijn team van de De Walhoeve zijn ze al ruim 35 jaar bezig met het verzorgen van vleesstieren. Ieder jaar wordt kopen ze met veel zorg een aantal kalfjes. Deze dieren mogen rustig groeien tot ze volwassen zijn en een perfecte vleeskwaliteit hebben. Tegen de leeftijd van twee jaar zijn ze rijp en worden ze geslacht. Het vlees van de dieren komt terug op de boerderij en daar wordt het uitgesneden door een professionele slager en aan de toonbank vers verkocht. 

GustoNL

GustoNL is dé Italiaanse importeur in Tilburg en omstreken. Al meer dan 15 jaar haalt Enrico wekelijkseen zeer breed assortiment delicatessen direct uit Italië. Ambachtelijk bereid en betaalbaar. Deze lekkernijen komen uit kleinere of middelgrote familiebedrijven die de specialiteiten van hun regio nog op originele wijze bereiden. Tevens letten ze bij de keuze hun producenten op dat er geen onnodige smaak- en kleurstoffen aan de producten worden toegevoegd.  Ze willen een zo natuurlijk mogelijk product aan hun klanten kunnen bieden. Ook bieden ze een steeds breder gamma aan biologische en glutenvrije delicatessen aan.

Pitai’s fruit company

Pardeep staat al 13 jaar met fruit en groente op diverse weekmarkten. Hij haalt zijn groenten en fruit dagelijks zelf op bij Brabantse groothandels en werkt daarom heel veel met Hollandse producten uit de regio. Door dagelijks in te kopen kan hij een hoge kwaliteit bieden tegen een eerlijke prijs. Hij kan bijna alle soorten groenten en fruit leveren doordat hij met grotere importeurs én regionale boeren werkt. Daardoor kunnen ze ieder seizoen een uitgebreid assortiment leveren!

Bestellen?

Voor meer informatie óf voor het bestellen van deze heerlijke boodschappen-box kijk je hier.

Support your locals

Reageer op dit bericht