Target Hospitality en Klein Café Van Horen Zeggen bundelen krachten voor kerstgeschenk op maat

kerstgeschenk op maat

Leuk voor ondernemers die hun werknemers en relaties willen verrassen: Target Hospitality en Klein Café Van Horen Zeggen bundelen hun krachten voor de feestdagen. De gastvrijheid van Target Hospitality wordt gekoppeld aan op maat gemaakte borrelpakketten, samengesteld door Klein Café Van Horen Zeggen. De goedgevulde én gepersonaliseerde borrelplank kan vanaf nu op elke locatie worden geleverd door sprankelende kerstelfjes. Op deze manier ontvangen medewerkers de gezellige sfeer van een bruin café thuis.

Kerstgeschenk op maat

De gezellige sfeer van een bruin café in huis halen kan dus met deze secuur op maat gemaakte kerstgeschenken. Samen met ondernemers stellen Target Hospitality en Klein Café Van Horen Zeggen het pakket samen. Er is keuze uit verschillende maten borrelplanken en borrelboeken. Al dan niet gepersonaliseerd met een eigen bedrijfslogo en gevuld met producten van lokale ondernemers. Voor ieder budget is er keuze genoeg.

Check hier de mogelijkheden.

Geschenken worden bezorgd door elfjes en kerstmannen

De gezelligheid van een kerstborrel, maar dan thuis. Verras je medewerkers en laat een kerstgeschenk bezorgen door Target Hospitality. Leuke kerstelfjes of een ‘hohoho’-heuse kerstman aan de deur? Met een lieve glimlach bezorgen ze de pakketten volgens alle RIVM-richtlijnen bij medewerkers thuis. Bekijk onderstaande video om alvast in de sfeer te komen:

Meer informatie en offerte

Wil je meer informatie over deze service van Target Hospitality en Klein Café Van Horen Zeggen? Mail dan vrijblijvend naar info@targethospitality.nl of info@cafevanhorenzeggen.nl voor een offerte-aanvraag.