Tilburg één van de locaties van de 1e Nationale Nederlandse Netwerk Dag

Of je nu zakelijk, persoonlijk of privé iets doet, vaak ben je dan onbewust met je netwerk bezig. Het netwerk van familie, vrienden, een club waar je lid van bent, school of zakelijk. Netwerken doen we allemaal in vele vormen.

En precies daar gaat het vrijdag 22 juni over tijdens de eerste editie van de Nationale Nederlandse Netwerk Dag. Op vijf locaties, waaronder het Koning Willem II stadion in, wordt laten zien wat er allemaal mogelijk is in netwerkland. Van 13.00 uur tot 18.00 uur ben je welkom in het Willem II stadion te Tilburg of bij Seats2Meet in Utrecht CS, Amersfoort, Den Bosch en Eindhoven.

Video conference koppelt de locaties

Maar hoe doe je dat op vijf locaties tegelijk? Dat is het unieke aan dit concept, de NNND maakt gebruik van video conference die alle locaties aan elkaar koppelt! Op deze manier ontstaat een indeling waarbij ze landelijk verschillende thema’s kunnen belichten en bespreken. En omdat op iedere locatie een host aanwezig is, kunnen ze de centraal besproken onderwerpen verder uitdiepen in een lokaal debat. Check hier meer over het programma.

Ondernemers, studenten, netwerkers

Voor wie is deze inspirerende middag met internationale sprekers bedoeld?

We ontvangen graag:

  • Beginnende ondernemers om de do’s en don’ts op te halen,
  • Studenten om kennis over netwerken te vinden
  • Doorgewinterde netwerkers om kennis te brengen en te laten zien waarom netwerken zo leuk is
  • Netwerkorganisaties om te laten zien waarom die manier van netwerken zo succesvol is

Kortom deze dag is toegankelijk voor iedereen die iets met netwerken wil of over netwerken wil leren. Ga naar de website en kies de locatie waarvoor je een toegangskaart wil kopen. De toegangsprijs is €25 als je het vooraf online koopt, aan de deur kost dit €30,-. Verder leuk om te weten: je kunt ook een VIP-arrangement kopen waarbij je tot 02.00 uur kunt door feesten in het Koning Willem II Stadion.