Tilburg Spint voor het goede doel

Foto's Tilburg Spint 2010

Dat wordt zweten! Zondagmiddag 16 oktober gaan 400 spinners zich tijdens een vier uur durende marathon inzetten voor het Verbeeten Fonds, tijdens de derde editie van TilburgSpint.

Alle spinners, sponsoren en publiek zijn zondagmiddag vanaf 12:45 uur welkom in de Euroscoop om de sporters aan te moedigen. Om 14:00 klinkt het startsein en zetten de enthousiaste, gezonde Tilburgers alles op alles tijdens de vier uur durende marathon, die wordt opgeluisterd door DJ’s, dansers en danseressen, zangers, licht en geluid. Professionele spinninginstructeurs zijn aanwezig om de boel op te zwepen. De watermannen en watervrouwen lopen de hele middag rond om de sporters van water te voorzien. Na afloop krijgen alle spinners een bordje pasta om weer aan te sterken en zorgt DJ Dirk Le Jeune ervoor dat de zaal helemaal los kan gaan. TilburgSpint is niet alleen spinnen voor een goed doel, het is een totaalbeleving. Niet te missen dus!

Verbeeten Fonds
Iedereen kon zich de afgelopen maanden inschrijven voor het evenement. Een fiets kostte tussen de 25 en 45 euro. Het geld dat bijeen wordt gesport komt volledig ten goede aan het Verbeeten Fonds. De spinners zelf krijgen, naast een eigen fiets op het evenement, ook een gevulde goodiebag en spinningshirt.

TilburgSpint is een evenement van stichting TypischTilburg.

Interessante links:
www.typischtilburg.nl
www.tilburgspint.nl