Tilburg Trappers verlengt contract met hoofdsponsoren

hoofdsponsor tilburg trappers

Versteijnen Logistics en Vanesch Verf blijven hoofdsponsor van Tilburg Trappers. Het verlengen van het hoofdsponsorschap betekent dat de namen van beide Tilburgse bedrijven ook de komende twee seizoenen op de shirts van de drievoudig Oberliga Meister zullen prijken.

Vertrouwen in de koers die Trappers vaart

“In 2016 stapte Vanesch Verf in met een business partner pakket. Ze nodigen klanten uit op de zaak, leiden ze rond, eten een hapje en komen tot slot naar de wedstrijd,” licht scheidend Trappers-voorzitter Ron van Gestel de keuze van Vanesch toe om hoofdsponsor te worden. “Dit levert heel veel positieve reacties op want men ervaart een heel andere beleving dan bijvoorbeeld bij een voetbalduel. Het enthousiasme bleek wel vorig jaar tijdens de play-offs toen men hun bedrijfsbusjes en de legguards van Ian (Meierdres) en Ruud (Leeuwesteijn) liet bestickeren.”

Versteijnen Logistics daarentegen koos voor een hele andere insteek weet Ron. “Ook zij namen klanten mee maar zij wilden vooral hoofdsponsor worden voor hun werknemers. Op die manier toonden zij aan hun medewerkers hoe trots men is een prominente Tilburgse sportploeg te steunen. Personeel zit soms gewoon op de tribune maar daarnaast mogen ze af en toe ook de VIP-ruimte mee in zodat ze echt gewaardeerd worden voor hun inzet.” Versteijnen Logistics kan zich als bedrijf goed identificeren met het ijshockey én ook met Tilburg Trappers; in beide werelden zijn hardwerkende mannen het middelpunt

Met de overeenkomst voor twee jaar geven Versteijnen en Vanesch duidelijk te kennen alle vertrouwen te hebben in de koers die Tilburg Trappers vaart.