Tilburg zoekt beste startende onderneming van 2016

startende onderneming

Tilburg is op zoek naar de beste startende onderneming van 2016! Heb jij het afgelopen jaar je droom verwezenlijkt en ben je je eigen bedrijf gestart? Is jouw bedrijf onderscheidend en innovatief? Schrijf je dan nu in en maak kans op de felbegeerde titel ‘Beste starter van 2016’!

Je kunt je inschrijven als je in 2015 of begin 2016 bent gestart en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Bijkomende eis: je moet gevestigd zijn in de regio Tilburg en een vernieuwend ondernemingsconcept hebt.

In de schijnwerpers

Talentvolle ondernemers krijgen door de Starterstrofee de kans om hun onderneming en zichzelf in de schijnwerpers te zetten en een vliegende start mogelijk te maken. Naast de felbegeerde beker en de nominatie voor de voorronde van de Junior BOV trofee, levert een finaleplaats veel publiciteit op bij de regionale media. Uiteraard is tijdens de voorselectie en de finaleavond volop gelegenheid om te netwerken.

De jury

De jury bestaat uit prominente, succesvolle ondernemers uit het Tilburgse bedrijfsleven. Naast juryvoorzitter Wil Versteijnen (GVT Group) zitten in de jury Bart Naber (OTSO, winnaar 2015), Jan Meurs (prominent ondernemer), Joost de Beer (Tilburgse Koerier) en Tommy Grein (Q promotions). De presentatie is in handen van entertainer Walter Vermeer.

Aanmelden

De Starterstrofee wordt voor de 8e keer georganiseerd door ondernemersvereniging JOST, dé ontmoetingsplaats voor jonge ondernemingen, in samenwerking met de Rabobank, gemeente Tilburg en Tilburgse Koerier. Wil je jezelf aanmelden? Download het deelnameformulier op www.jost.nl/starterstrofee en stuur deze voor 8 april 2016 naar info@jost.nl.