Nieuws

XPEL
Let op! Dit artikel is al 403 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Tilburgs bedrijf ontwikkelt nieuwe gezichtsbeschermer tegen corona en zoekt versterking voor productie

Kijk, dat is nog eens nieuws om trots op te zijn. Het internationale bedrijf XPEL, waarvan een Nederlandse locatie in Tilburg is gevestigd, heeft inspelend op de coronacrisis een nieuwe gezichtsbeschermer ontwikkeld. Het bedrijf is marktleider in autolakbeschermingsfolie en heeft op basis van deze materialen het nieuwe product gemaakt.

Om (zorg)instellingen verder te helpen en te voldoen aan de grote vraag, zijn ze nu op zoek naar vijf productiemedewerkers. Ben jij op zoek naar een tijdelijke baan? En wil je echt iets kunnen betekenen voor de samenleving tijdens deze coronacrisis? Solliciteer dan direct!

Over de gezichtsbeschermer

De gezichtsbeschermer van XPEL is gemaakt van thermoplastisch polyurethaan (TPU). Eigenschappen van dit materiaal zijn de elasticiteit, transparantie en weerstand tegen olie, vetten en slijtage. Het gebruik van dit materiaal, wat normaal gesproken in de auto-industrie wordt gebruikt, kan van onschatbare waarde zijn. Zeker nu er dringend behoefte is aan beschermingsmiddelen wereldwijd.

XPEL heeft een grote lading TPU op voorraad, waardoor ze op korte termijn kunnen voldoen aan de vraag van afnemers. Alleen hebben ze daarvoor wel (tijdelijk) personeel nodig.

Over de functie

XPEL is dus op zoek naar vijf medewerkers voor het produceren, assembleren en verpakken van de producten. Het is hiervoor is het vooral belangrijk dat je van aanpakken houdt en je goed met je handen kunt werken. Voor de baan gelden verder geen vereisten. Wil je meer weten over de functie of meteen solliciteren? Bekijk dan deze link.

Reageer op dit bericht