Tilburgs schoonmaakbedrijf Qlean Business van onderneemster Peggy Heessels bij het tv-programma De Vuilste Jobs van Nederland!

Aanstaande donderdag, 22 september, wordt de Tilburgse onderneemster Peggy Heessels en haar schoonmaakbedrijf Qlean Business in De Vuilste Jobs van Nederland gevolgd. Deze aflevering wordt uitgezonden op RTL 5. 

Extreme vervuiling

Peggy Heessels begon eind 2017 haar schoonmaakbedrijf Qlean Business dat inmiddels is uitgegroeid tot een team van enthousiaste dames die zeer gespecialiseerde en heftige klussen uitvoeren. Naast reguliere schoonmaak krijgt ze dan ook aanvragen voor extreme vervuiling, zoals op plekken waar iemand is overleden of huizen van mensen met verzameldrang. Het motto van Qlean Business is dan ook: “Niet lullen maar poetsen!”

Geen alledaags beroep

Het is natuurlijk absoluut geen alledaags beroep: Qlean Business komt op de meest bizarre en smerigste plekken terecht. Daarom worden zij gevolgd door De Vuilste Jobs van Nederland, een tv-programma van RTL 5. Wat we van de aflevering kunnen verwachten? Volgens Peggy zelf moet je er wel een sterke maag voor hebben. “Als het niet je business is, ga je dingen zien die je nog nooit eerder hebt gezien.”

Meer info

De aflevering wordt uitgezonden op donderdag 22 september om 20:30 uur op RTL 5. Kun je niet wachten? De aflevering staat al op Videoland! Geïnteresseerd geraakt in het bedrijf? Klik dan hier.