Tilburgse Jasmine Ressang wint Popsport Brabant

Op zaterdagavond 6 juni vond de showcase van PopSport Brabant plaats in P79, ‘s-Hertogenbosch. De vakkundige jury bestaande uit Lisanne Middag (tourmanager Matt Simons en marketeer) en Stijn Bannier (boeker, expert e-culture en nieuwe media), koos Jasmine uit als winnaar. Zij heeft zich tijdens het intensieve coachingstraject van de afgelopen vier maanden het meeste ontwikkeld. Jasmine ontwikkelt zich de komende maanden verder in het verdiepende landelijke Popsport-traject.

De jury prees Jasmine Ressang om haar leergierige en enthousiaste houding. Een zangeres met genre overschrijdende muziek, waarbij ze graag met anderen samenwerkt en zich verder ontwikkelt.
Jasmine is 18 jaar en komt uit Tilburg. Ze volgt “De Havo/Vwo voor muziek en dans” op het Rotterdams conservatorium, codarts. Sinds 2 jaar is ze jazz/pop singer-songwriter. Tijdens Popsport heeft ze zich verdiept in HipHop.

Landelijke Popsport-traject

Jasmine gaat vanaf september meedoen aan de landelijke editie van Popsport. Hierin wordt de act nog eens 4 maanden lang begeleid door een personal coach, gaat ze een dag naar het muzikale broeinest van Kyteman, Kytopia, en speelt de act eind november op het Popsport Eindfestival.