Tip van de week – Pubquiz bij Café Bolle

bolle

In de wekelijkse rubriek Tip van de week tipt de redactie van Tilburg.com je met de leukste acties, uitjes of hotspots van Tilburg. Zo maak je jouw leven in Tilburg nóg leuker. Deze week geeft Lisanne jullie haar tip. Zin in een gezellig avondje? Doe eens mee met een pubquiz van Quiz & Fun Events bij Café Bolle!

“Pubquizen; je haat ze of je vindt ze geweldig. Ik hoor bij de laatste groep! Laatst ben ik voor het eerst naar de pubquiz van Quiz & Fun Events bij Café Bolle geweest en heb ik een hele gezellige avond gehad. Iedere eerste woensdag van de maand kun je hier meedoen met een pubquiz. Trommel je vrienden op en kom erachter wie de slimste van de groep is of wie simpelweg de meest nutteloze feitjes kent, haha!”

“Deelname aan de algemene pubquiz kost €14,50 per team. Teams mogen uit twee tot en met vijf personen bestaan. In verschillende rondes word je kennis op de proef gesteld. Zo is er een filmronde en een muziekronde. Ook is er een wisselronde. Elke maand is de invulling van deze ronde anders! Toen ik meedeed aan de pubquiz in april, bestond de wisselronde uit het proeven van verschillende paaseitjes om zo de smaken te raden. Superleuk!”

Gemoedelijke sfeer

“Als je weleens bij Café Bolle komt, weet je dat de sfeer er heel gemoedelijk is. Dat is tijdens deze pubquizavonden niet anders. De quizmaster zorgt ervoor dat alles eerlijk verloopt en noemt tussen de rondes door de stand op. Zo weet jij of je al goed in de race ligt of nog hard aan de bak moet. Bij de bar bestel je de lekkerste speciaalbiertjes en tijdens het kraken van je hersenen geniet je van heerlijke snacks. Wat wil een mens nog meer?”

Andere quizzen

“Naast pubquizzen, kun je bij Café Bolle ook regelmatig meedoen aan andere quizzen georganiseerd door Quiz & Fun Events. Zo kun je eind deze maand deelnemen aan de ABBA popquiz en wordt er eind mei een High School Musical quiz georganiseerd.”

Meer informatie

Lijk het jou ook leuk om eens mee te doen aan een pubquiz bij Café Bolle? De volgende pubquiz staat gepland op woensdagavond 4 mei. Wil jij meer informatie over de pubquiz? Klik dan hier!