Vanesch Verf Groep wordt business partner van DESTIL Trappers

Met ingang van komend seizoen is Vanesch Verf Groep als business partner verbonden aan ijshockeyclub DESTIL Trappers. De overeenkomst werd op vrijdag 16 september 2016 getekend door algemeen directeur Paul van Esch van de Vanesch Verf Groep en Coen Reijnen commerciële zaken TOP van de DESTIL Trappers.

Overeenkomsten

De Vanesch Verf Groep en de DESTIL Trappers hebben veel gemeen. Het zijn beiden van oorsprong echte Tilburgse organisaties die met een hecht team de laatste jaren enorm hard gegroeid zijn. De Vanesch Verf Groep (bestaande uit de groothandels Vanesch Verf, Spectrum Verf, De Maesschalck Verf in België en verfspeciaalzaak Pijnenborg Verf in de Goirkestraat in Tilburg) is de grootste totaalleverancier voor de autoschadeherstelbranche van Nederland en is inmiddels, net als DESTIL Trappers, ook over de grens succesvol.

Paul Musters, commercieel directeur bij Vanesch Verf Groep is verheugd met de samenwerking. “Bij de Tilburg Trappers kunnen wij onze relaties in een sportieve ambiance kennis laten maken met ons bedrijf, maar ook met deze prachtige sport. Wij zijn als Tilburgs bedrijf bijzonder trots op de prestaties van de Trappers en zijn blij dat we op deze manier daar deel van uit mogen maken”.