Wat er allemaal kan en mag ontdek je op de Startersdag!

KvK Brabant nodigt startende ondernemers uit voor de Startersdag

Hoe zorgt een ondernemer ervoor dat zijn bedrijf goed uit de startblokken komt? De opzet van een eigen bedrijf gaat immers gepaard met de nodige vragen en problemen. Onduidelijkheden en onzekerheden waarmee de startende ondernemer niet altijd zelf raad weet. De Startersdag van de KvK is al jaren de gelegenheid om op één plaats veel antwoorden te krijgen.

De Startersdag 2009 staat in het teken van netwerken. Tijdens het netwerkseminar leert de bezoeker in drie stappen “de koningin” te ontmoeten. Vervolgens kunnen de bezoekers ervaringen uitwisselen in het Ondernemerscafé met gevestigde ondernemers en collega starters. Zelfs het digitaal netwerken op de KvK community HALLO! ontbreekt niet. Iedere drie kwartier vertrekt er voor de bezoeker van de Startersdag een ‘flighttour’ die onder begeleiding van acteurs een aantal stands bezoekt. 

De afgelopen edities hebben duizenden starters de kans gegrepen om zich breed te oriënteren. Ze maakten gebruik van de mogelijkheid om een persoonlijk gesprek te houden met een van de vele deskundigen uit allerlei disciplines. Of ze volgden een van de presentaties. Verder lieten veel starters zich informeren op de informatiemarkt waar diverse bedrijven en organisaties zich presenteren. Ook deze editie van de Startersdag kent al deze vertrouwde elementen.

De Kamer van Koophandel Brabant verwacht ruim vierduizend bezoekers op de Startersdag. De KvK organiseert de dag op drie locaties. Mensen uit de omgeving Eindhoven kunnen terecht in het Evoluon. In ’s-Hertogenbosch wordt het Provinciehuis voor een dag omgedoopt in het Startershuis. En het startersfeest in de regio Tilburg vindt plaats bij de Euroscoop.De Startersdag vindt plaats op zaterdag 7 november van 10.00 tot 16.00 uur. De toegang is gratis. Aanmelden en meer informatie: www.kvk.nl/startersdag