Werken als accountant, ontwerpadviseur of marketeer? Dit zijn de leukste vacatures in regio Tilburg!

Leukste vacatures

Toe aan een nieuwe stap in je carrière? Een eerste baan, of een stage? Onze vacaturebank staat vol met meer dan 100 vacatures in allerlei sectoren en functies. En dat allemaal bij toffe Tilburgse werkgevers. Om wat overzicht te scheppen, zetten wij de leukste vacatures weer voor je op een rijtje.

Met in deze editie een verzameling van diverse functies bij onder andere BDO, Gemeente Tilburg, Safaripark Beekse Bergen en PauwR.

Werken bij BDO

Toe aan een nieuwe uitdaging binnen de Accountancy? BDO Tilburg heeft een aantal zeer interessante mogelijkheden binnen de MKB-praktijk, waaronder Senior Assistent Accountant. Een leuke bijkomstigheid is dat ze deze zomer verhuizen naar een gloednieuw en inspirerend kantoor.

Werken bij Gemeente Tilburg

Ook Gemeente Tilburg heeft een hoop mooie kansen open staan! Bijvoorbeeld in de richtingen juridisch, administratief en financieel. Dit zijn de openstaande funcites op dit moment:

Werken bij Safaripark Beekse Bergen

Bij Safaripark Beekse Bergen bereiden ze zich voor op een mooi voorjaarsseizoen. Daarom hebben ook zij verschillende functies openstaan. Van junior chef-kok, tot supervisor in de horeca en attractiemedewerk(st)er. Alle openstaande vacatures van Safaripark Beekse Bergen vind je hier.

 Werken bij PauwR

Ben je op zoek naar een baan in de marketing en communicatie? Bij PauwR hebben ze op dit moment zes vacatures openstaan die binnen dit gebied vallen!

Vacaturenieuwsbrief

Denk jij: ‘hé, da’s niks voor mij’, check dan nog even de vacaturebank. En als je op de hoogte gehouden wil worden, abonneer je dan op de dagelijkse vacaturenieuwsbrief.

Prijsvragen nieuwsbrief

Ontvang gratis de nieuwste prijsvragen van Tilburg.com. Wil jij kans maken op vrijkaarten voor optredens, evenementen, bioscopen, sportwedstrijden, diners en massages? Vul dan hier jouw gegevens in: