Werken als gastvrouw, docent en nog veel meer: dit zijn de leukste vacatures uit onze regio!

Onze vacaturebank puilt uit van de toffe vacatures uit de regio. Iedere maandag tippen we je weer met de leukste vacatures uit de omgeving. Dus ben jij op zoek naar een nieuw avontuur? Lees dan snel verder!

Uitgelichte vacatures

Werken bij Isah

Isah werkt voor alle branches van de maakindustrie: van grote tot kleine bedrijven en van nationale ondernemingen tot internationale spelers. De business software van Isah biedt standaard alle functionaliteiten die een maakbedrijf nodig heeft. Isah is op zoek naar een gastvrouw/receptionist(e). Het betreft een uitdagende en afwisselende functie. Er heerst een informele werksfeer waar plezier maken een vast onderdeel is! Wil jij werken bij Isah? Check de vacature hieronder!

Werken bij Ontdekstation013

Ontdekstation013 zoekt een enthousiaste docent die weet van aanpakken, flexibel is en kinderen graag verwondert met de wereld van wetenschap en techniek! Na een inwerkperiode zul je groepen kinderen workshops en lessen geven. Bij Ontdekstation013 kunnen je vaardigheden groeien, kom je terecht in een jong, dynamisch en open team en werk je op een fantastische locatie in de Spoorzone. Ben jij de nieuwe versterking van Ontdekstation013?

Werken bij MTD

Of het nu gaat om Olympische spelen, Europees- en Wereldkampioenschappen voetbal, races van de Formule 1 of gigantische festivals over de hele wereld: het Tilburgse familiebedrijf MTD is erbij betrokken! MTD – dat staat voor Make The Difference – is marktleider op het gebied van tijdelijke wateroplossingen tijdens evenementen, maar de ambities zijn nog groter dan dat. MTD heeft een hele hoop veelzijdige vacatures open staan. Wij hebben ze hieronder voor je op een rijtje gezet!

Werken bij VIVISOL

Ben jij een bevlogen leidinggevende die energie krijgt van het aansturen van een IT-support-team? Wil jij werken in een dynamische organisatie die blijft ontwikkelen? Dan kun jij misschien wel de nieuwe teamleider IT-support worden van VIVISOL. Je kunt opleidingen en trainingen volgen om jezelf te ontwikkelen, je hebt de mogelijkheid om thuis te werken en je krijgt een goed salaris. Klinkt dit voor jou als muziek in de oren? Kijk gauw verder!

Meer vacatures

Nog meer vacatures

Staat de ideale functie voor jou er niet tussen? Kijk dan snel eens in onze vacaturebank. Wil je graag op de hoogte blijven van het vacatureaanbod in Tilburg? Abonneer je dan hieronder op de dagelijkse vacature nieuwsbrief.

Vacaturenieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van het vacature aanbod in Tilburg? Abonneer je hier op de dagelijkse vacature nieuwsbrief.

Naam
Hidden