Werken bij hallo ICT, Villa Vredelust en Gemeente Tilburg: dit zijn de leukste vacatures in de regio Tilburg

Leukste vacatures

Ben je op zoek naar een leuke (bij)baan en nog niks gevonden wat goed bij je past? Dan ben jij bij ons aan het juiste adres. Onze vacaturebank staat weer vol met vacatures uit de regio Tilburg. En zoals je van ons gewend bent, helpen we je wekelijks een handje door de leukste vacatures op een rij te zetten! Lees snel verder.

Uitgelichte vacatures

Werken bij hallo, Tilburg

hallo, is dé landelijke ICT-partner voor ondernemers en MKB-bedrijven. Het ICT-bedrijf staat voor toegankelijke ICT en een top service. De missie van hallo, is het ondersteunen van klanten in een succesvolle digitale transformatie. En hallo, zorgt dat klanten altijd en overal kunnen werken en bereikbaar zijn. Dit doen ze door middel van slimme wekplekken, flexibele telefonie, stabiel zakelijk internet en veilige cloud oplossingen.

Als jij groeit en leert, dan doet hallo, dat ook. Momenteel hebben ze diverse openstaande vacatures:

Werken bij Villa Vredelust

Villa Vredelust is een monumentale villa middenin de prachtige Tilburgse natuur. Een echte eyecatcher met in de serre een plafond versierd met meer dan 1000 vogeltjes die als het ware door een tunnel vliegen. In de horecazaak kun je er terecht om heerlijk te eten, drinken en tot rust te komen. En ze zijn op zoek naar extra medewerkers die het keukenteam gaan versterken. Zie jij jezelf werken in deze villa?

Gemeente Tilburg zoekt communicatiemedewerk(st)er en contentmaker voor Sportbedrijf

Gemeente Tilburg is op zoek naar mensen die het een sport vinden om communicatiecampagnes op te zetten om Tilburgers meer laten te bewegen en gezond te eten. Maak jij graag content voor verschillende media en is het beheren van een website voor jou geen enkel probleem? Misschien is deze functie dan iets voor jou!

Andere vacatures

Nog meer vacatures

Wil je weten waar je nog meer aan de slag kan in Tilburg en omgeving? Onze vacaturebank staat altijd bomvol met vacatures. Wil je niks missen van het vacature aanbod in Tilburg? Twijfel niet en abonneer je dan hieronder op de dagelijkse vacature nieuwsbrief!

Vacaturenieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van het vacature aanbod in Tilburg? Abonneer je hier op de dagelijkse vacature nieuwsbrief.
Naam
Hidden