Werken bij Ontdekstation013, The Taste of Work en MExT! dit zijn de leukste vacatures van Tilburg

Leukste vacatures

Daar zijn we weer! Zoals je van ons gewend bent, helpen wij jou een handje met de lastige zoektocht naar de vacature die perfect bij jou past. Onze vacaturebank staat weer vol met vacatures. Wij zetten de leukste vacatures van Tilburg en omstreken op een rijtje voor je. Lees snel verder!

Uitgelichte vacatures

MExT! zoekt contactcenter medewerk(st)er

MExT! is dé leverancier van praktische EHBO-diensten en -producten voor meer dan 350.000 bedrijven en instellingen in de Benelux en Duitsland. En ze zijn op dit moment op zoek naar een medewerk(st)er die het contactcenterteam wilt versterken! Ben jij degene die klanten en prospecten durft te bellen om afspraken te maken? En kun jij met passie vertellen over de EHBO-producten van MExT!? Twijfel dan niet en wie weet word jij onderdeel van het leuke team van MExT!

Ontdekstation013 zoekt workshopbegeleid(st)er voor in het weekend

Ontdekstation013 is op zoek naar een workshopbegeleider die het leuk vindt om kinderen kennis te laten maken met de wereld van techniek en wetenschap. Als workshopbegeleider ga jij aan de slag met workshops geven en kinderfeestjes begeleiden. Daarnaast heb je met ouders contact over de workshop en/of het kinderfeestje zodat een bezoek aan Ontdekstation013 een onvergetelijke ervaring is!

The Taste of Work zoekt leuke leermeester keuken / zelfstandig werkend kok

Als leermeester bij The Taste of Work ben jij verantwoordelijk voor de keukenwerkzaamheden. Daarnaast ben je bezig met het inwerken, aansturen en trainen van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. De doelgroep waarmee je aan de slag gaat, is divers en je krijgt te maken met verschillende diagnoses, niveaus, achtergronden en culturen. Krijg jij voldoening van mensen helpen en heb jij ervaring als zelfstandig werkend kok? Dan is The Taste of Work op zoek naar jou!

Stagelopen bij Tilburg.com

Wil jij stagelopen bij hét digitale platform voor de stad Tilburg? Pak dan nu je kans! Wij (Tilburg.com) zijn op zoek naar een stagiaire die vanaf februari kan beginnen. Als stagiaire bij Tilburg.com krijg je veel verantwoordelijkheid, vrijheid en ruimte om jezelf te ontwikkelen. De ideale stageplek dus. Lijkt het jou leuk om toffe content te maken en dit vervolgens met de hele stad te delen? Kijk dan eens naar onze stagevacatures!

Andere vacatures

We hebben natuurlijk nog veel meer leuke vacatures in onze vacaturebank staan. We zetten er een aantal voor je op een rijtje.

Nog meer vacatures

Wil je weten waar je nog meer aan de slag kan in Tilburg? Onze vacaturebank staat vol met vacatures. Wil je graag op de hoogte blijven van alle vacatures in Tilburg? Abonneer je dan hieronder op de dagelijkse vacature nieuwsbrief.

Vacaturenieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van het vacature aanbod in Tilburg? Abonneer je hier op de dagelijkse vacature nieuwsbrief.
Naam
Hidden