Werken in de horeca & meer: dit zijn de leukste vacatures in Tilburg!

De leukste vacatures

Daar zijn we weer! Net als iedere week zetten we de leukste vacatures in regio Tilburg voor je op een rijtje. Ben je op zoek naar een nieuw avontuur? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Er staan weer een hoop leuke vacatures in onze Instagram vacaturebank en in de vacaturebank op onze website. Lees snel verder.

Uitgelichte vacatures

Werken bij ’t Elfde Gebod

’t Elfde Gebod is een van de oudste eetcafés in het hart van Tilburg. De keuken van de horecazaak is klassiek en er wordt gewerkt met de lekkerste, verse seizoensgebonden producten op de menukaart. ’t Elfde Gebod is op zoek naar enthousiast personeel dat het goedlachse team komt versterken. Lijkt het jou leuk om als zelfstandig werkend kok de lekkerste gerechten van het menu te bereiden? Of krijg jij energie van een schone vaat als ‘chef afwas’? Klik snel verder voor meer informatie over de openstaande vacatures.

Werken bij Eethuis Twintig

Schud jij de lekkerste gerechten zo uit je mouw? Of word je vrolijk van gasten in de watten leggen met een heerlijke lunch, koffie, diner of gewoon een glas wijn? Dan is Eethuis Twintig op zoek naar jou! Eethuis Twintig zit aan de Piushaven en is nét even anders dan anderen. Geen saaie boel, maar juist een relaxte sfeer waar de gasten (en de werknemers) de hele dag van kunnen genieten. Eethuis Twintig is op zoek naar een zelfstandig werkend kok en naar een zelfstandig werkende gastheer of -vrouw. Enthousiast? Klik snel verder!

Meer vacatures

Onze vacaturebank staat vol met leuke vacatures van werkgevers uit de regio Tilburg! Zit jouw ideale job er niet tussen? Neem dan snel een kijkje in onze vacaturebank. We zetten een paar leuke vacatures voor je op een rijtje:

Vacature bank op Instagram

De vacatures van werkgevers uit de regio Tilburg zijn ook te vinden op Instagram! Op het account genaamd vacaturebank_tilburg komen de leukste vacatures van Tilburg en omstreken online. Een makkelijkere manier om toffe vacatures te vinden, is er bijna niet! Zo kunnen wij jou nog beter helpen met de zoektocht naar een leuke baan. Niks missen? Volg ons vacature account hier!

Nog meer vacatures

Wil je weten waar je nog meer aan de slag kunt in Tilburg en omgeving? Onze vacaturebank staat altijd bomvol met vacatures. Dagelijks houden wij je op de hoogte van vacatures in Tilburg. Wil je niks missen van het vacature aanbod in Tilburg? Twijfel niet en abonneer je dan hieronder op de dagelijkse vacature nieuwsbrief!

Vacaturenieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van het vacature aanbod in Tilburg? Abonneer je hier op de dagelijkse vacature nieuwsbrief.

Naam
Hidden