Zesde editie van Tilburg Spint op 12 oktober

Tilburg Spint is een trots evenement waarbij sportieve Tilburgers hun beste beentje voor zetten voor het goede doel. Op zondag 12 oktober 2014 vindt de zesde editie van TilburgSpint plaats in het MIDI Tilburg. Van 14.00 tot 18.00 uur kunnen 176 fanatieke spinners opnieuw een sportieve prestatie leveren voor het goede doel. Dit jaar gaan de opbrengsten wederom naar het Inloophuis Midden Brabant.

Vanaf 2 juli is het mogelijk om op de website van TilburgSpint tegen een sponsorbedrag een fiets te reserveren. Naast de opzwepende spinninglessen worden de spinners vermaakt met een spectaculair programma. Het doel van dit sportieve evenement is het steunen van het goede doel en uiteraard om de spinners een onvergetelijke middag te bezorgen.
Daarnaast kunnen de spinners een speciaal Tilburg Spint t-shirt kopen voor slechts € 10,00 om zo het goede doel nog extra te ondersteunen.

Kijk op www.tilburgspint.nl voor meer informatie en de reserveringsmodule.

Over het goede doel

Het Inloophuis Midden Brabant is een vertrouwde ontmoetingsplek voor iedereen die kanker heeft (gehad) en voor mensen die in hun nabije omgeving met kanker te maken hebben. Het Inloophuis biedt een plek waar deze mensen vrijblijvend kunnen binnenlopen voor informatie; om deel te nemen aan verschillende activiteiten en bijeenkomsten; en om de dialoog aan te gaan met anderen.