Nieuws

eten
Let op! Dit artikel is al 555 dagen oud en wellicht niet meer relevant

10 x doordeweeks uit eten in Tilburg onder de €10

Veel mensen kiezen ervoor om in het weekend lekker buiten de deur te eten. Maar wist je dat je in Tilburg juist doordeweeks op veel plekken voordeel hebt? Wij zetten een aantal plekken voor je op een rijtje waar je doordeweeks voor minder dan €10,- kunt eten. 

Doordeweeks eten voor minder dan €10,-

#1: brouwershap Stadsbrouwerij 013

Bij Stadsbrouwerij 013 aan de Piushaven kun je op iedere woensdag genieten van een brouwershap. Elke week wordt er een ander hoofdgerecht geserveerd met een bijpassend speciaalbiertje. Hiervoor betaal je slechts €9,50. Je kunt het optioneel ook uitbreiden met een voorgerecht en nagerecht. Dan betaal je €16,50. Je kunt iedere week op Facebook zien wat er op het menu staat.

#2: daghappen bij Eetcafé 190

Bij Eetcafé 190 serveren ze van maandag tot en met vrijdag een daghap voor slechts €9,95. De verschillende daghappen per dag vind je hieronder.

  • Maandag: spareribs 190 style
  • Dinsdag: gebakken knoflook gamba’s
  • Woensdag: crispy chickenburger met friet en mayonaise
  • Donderdag: schnitzel met champignonsaus
  • Vrijdag: reuze kipspies met satésaus

#3: daghap bij The Talk

Bij The Talk op de Heuvel kun je dagelijks een wisselende daghap eten voor slechts €6,50. Je kunt de daghappen terugvinden op de website van The Talk.

#4: stadshap bij Bruin Kafee

Iedere week kun je voor slechts €7,50 een hoofdgerecht eten die wekelijks wisselt. De stadshap wordt iedere week op Facebook geplaatst. Ook fijn om te weten: je kunt bij Bruin Kafee een 3-gangenmenu eten voor €19,50.

#5: dagschotel bij Breexz

Bij Breexz op centraal station serveren ze dagelijks een andere dagschotel voor maar €8,95. Je kunt op de website bekijken welke dagschotel dat steeds is.

#6: pannenhap bij Tapasbar Mañana

Bij Tapasbar Manana serveren ze op dinsdag en woensdag een pannenhap voor slechts €8,50. Je krijgt de keuze uit drie wisselende pannetjes en er zit ook nog eens een drankje bij.

#7: maaltijd voor €8,- bij Kim’s Kroeg

Op donderdagavond kun je bij Kim’s Kroeg genieten van een maaltijd voor slechts €8,-. Op Facebook kun je zien wat er op het menu staat iedere donderdag.

#8: tips van de chef bij Lunchroom Carrousel

Op donderdagavond tijdens koopavond is Lunchroom Carrousel ook in de avonduren geopend en serveren ze een wisselend hoofdgerecht voor slechts €9,95. Wat er wekelijks op het menu staat, vind je op de Facebookpagina van de Carrousel. 

#9: livemuziek en eten bij Live Tilburg

Iedere donderdagavond kun je vanaf 18:00 uur voor slechts €7,50 kiezen uit twee verschillende hoofdgerechten. Extra leuk: ondertussen kun je genieten van fijne livemuziek. Benieuwd wat ze serveren? Dit wordt wekelijks op Facebook gezet.

#10: donderdaghap bij Twist Tilburg

Ook bij Twist Tilburg aan de Heuvelring kun je iedere donderdag genieten van een wisselende en tegelijkertijd volwaardige maaltijd. Hiervoor betaal je €9,50. Voor meer informatie kun je het beste de Facebookpagina van Twist in de gaten houden.

Ook fijne acties:

  • Bij Café Brandpunt kun je de hele week voor €9,95 eten wat de pot schaft
  • Bij Studio Tilburg hebben ze een wekelijks wisselende studiohap voor €9,50

Meer eten voor onder een tientje

Eerder maakten we al een overzicht met tientallen plekken waar je voor minder dan €10,- kunt eten.

Reageer op dit bericht