Nieuws

albert heijn westermarkt
Let op! Dit artikel is al 821 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Albert Heijn Westermarkt bestaat 50 jaar en deelt prijzen uit

Het is feest in Winkelcentrum Westermarkt: de Albert Heijn bestaat daar namelijk precies vijftig jaar! En om dat te vieren pakt de Tilburgse supermarkt groot uit. Zo delen ze de hele week bonbons uit en kun je bijvoorbeeld een kok, schoonmaker, hotelovernachting en shoptegoed winnen.

Voor assistent-supermarktmanager Renneke Borm kwam het jubileum een paar weken terug als een leuke verrassing. Via de stichting Albert Heijn Erfgoed kwam ze erachter dat het precies vijftig jaar geleden was dat de supermarkt een winkel opende in Winkelcentrum Westermarkt. En dat was voor Renneke een goede reden om eens flink uit te pakken.

“Onze klanten hebben over het algemeen geen groot budget en luxe producten zijn niet altijd aan hen besteed. Daarom willen we onze klanten een extraatje geven.” En daarom gaan ze tot aan het einde van het jaar flink veel prijzen weggeven. Producten, uitjes, diensten en leuke acties met lokale partijen (die worden later bekend gemaakt).

albert heijn westermarkt

Dit zijn de prijzen

Tijdens de feestweek van 2 t/m 8 september

  • Op maandag krijgen de eerste 100 klanten een bos bloemen;
  • De hele week krijgen klanten een doos bonbons bij besteding boven de €20.

Tot aan het einde van het jaar

Tot aan het einde van het jaar worden er nog meer prijzen weggegeven ter gelegenheid van het 50-jarig bestaan. Bij het inleveren van je bonnetje of bij het kopen van actieproducten kun je namelijk kans maken op:

  • Een schoonmaker voor je studentenkot;
  • Een kok die thuis voor je komt koken;
  • Een hotelovernachting;
  • Een jaar lang GoodNoodles;
  • Een eigen bènkske voor de deur.

En daar komen aankomende weken nog meer prijzen bij, in samenwerking met lokale bedrijven. Daarnaast kun je exclusief via Tilburg.com ook nog €75,- shoptegoed winnen, doe daarvoor zeker even mee met deze prijsvraag.

Reageer op dit bericht