Nieuws

de KOOPman
Let op! Dit artikel is al 28 dagen oud en wellicht niet meer relevant

De KOOPman (opvolger Hudson’s Bay) nog deze maand open

Dat De KOOPman de opvolger zou zijn van de Hudson’s Bay was al eventjes bekend. Dat ze redelijk snel zouden openen ook. Maar nu kunnen we jullie ook de exacte openingsdatum noemen: donderdag 25 juni.

Momenteel zijn werklieden in het gigantische pand aan de Heuvelstraat hard aan het werk om dit te bewerkstelligen. Want als je een snelle blik naar binnen werpt, zie je dat er nog heel erg veel moet gebeuren. Toch hangen de naambordjes van de winkel al aan de gevel en staan de eerste etalagepoppen in de etalage.

Maar wat is De KOOPman eigenlijk? Dit is een winkelconcept dat eigendom is van The Sting Companies, dat haar oorsprong in onze mooie stad heeft. Dit bedrijf is onder andere eigenaar van de winkelconcepten van The Sting, Costes, The Cotton Club en Distrikt Nørrebro.

De KOOPMAN in Tilburg

Zoals gezegd neemt de nieuwe zaak het volledige pand over. Pandeigenaar Wereldhave is een overeenkomst aangegaan voor minimaal 1 jaar. Bij De KOOPman kunnen Tilburgers straks modieuze kleding kopen voor een betaalbare prijs van merken als Sutherland, April Evil en Bella Ragazza.

Veel om te doen

Om het pand van Hudson’s Bay was de afgelopen maanden veel te doen. Sinds bekend werd dat Hudson’s Bay failliet zou worden verklaard, gingen er verschillende geruchten rond. Zo zou er een sportschool, supermarkt, meerdere winkels en/of kantoren & appartementen in het pand vestigen. Het wordt dus De KOOPman.

Reageer op dit bericht