Dit is er te doen in het weekend voor kerst

uittips tilburg

Wat gaat het jaar weer enorm snel en de feestdagen komen nu wel heel dichtbij. Dit weekend is het laatste weekend voor Kerst en er is weer van alles te doen in Tilburg. Plannen voor het weekend aan het maken? Lees dan snel verder.

Foto: The Hoodsnake (Instagram)

Kerstmarkten

Ben jij al volop kerstinkopen aan het doen? Dan mag je de vele kerstmarkten in de regio zeker niet overslaan. Bekijk dit handige artikel met de leukste kerstmarkten in Tilburg en omgeving.

Vrijdag 16 december 2016

Willem II – SC Heerenveen

De Tricolores spelen vrijdagavond de laatste wedstrijd voor de winterstop tegen het Heerenveen van ex-trainer Jurgen Streppel. Schreeuw jij Willem II naar de overwinning? De wedstrijd begint om 20:00 uur.

DESTIL Trappers – Hannover Scorpions 

De Trappers zijn nog steeds (!!) ongeslagen in eigen huis. Vrijdagavond spelen ze weer een belangrijke wedstrijd tegen de Hannover Scorpions. De wedstrijd begint om 20:00 uur.

Voorronde Clash of the Coverbands bij Café Bolle

Gratis genieten van live-muziek? Dat kan bij Café Bolle op vrijdagavond. Verschillende cover- en tributebands uit Zuid Nederland spelen in het café aan het Piusplein.

Louis Laporte in Café Philip

Niet alleen Louis Laporte draait een set in Café Philip. Hij neemt verschillende dj’s mee. De toegang is helemaal gratis.

Verjaardag Gin Fizz

Gin Fizz bestaat inmiddels twee jaar en dat wordt gevierd. Verschillende dj’s staan achter de draaitafels en het feestje gaat tot 06:00 uur ’s ochtends door.

Zaterdag 17 december 2016

Rondleiding bij Schrobbelèr

Altijd al een kijkje achter de schermen willen nemen bij Schrobbelèr? Dat kan! De rondleiding begint om 13:30 uur en kost €10,-.

Vurleuteren in Café de Fijnproever

Carnavalliefhebbers opgelet! Zaterdag wordt de eerste selectie gemaakt van de beste leuteraar van Kruikenstad. Zin in een avondje lachen, gieren, brullen? Ga dan naar Café de Fijnproever.

Heyhoef-backstage met VanderLinde

Een avondje uit in de Reeshof? Dat kan! In het wijkcentrum van de Heyhoef staat VanderLinde op het podium. Kaarten kosten €12,50.

A meezing Christmas in Kaffee Lambiek

Meezingen met foute kerstnummers en genieten van heerlijke bieren en live-muziek? Dat kan zaterdagavond vanaf 20:30 uur in Kaffee Lambiek aan het Wilhelminapark. Vergeet je foute kersttrui niet aan te trekken!

Zondag 18 december 2016

Kerst-bosloop in het Reeshofbos

Sportievelingen zijn zondagochtend in het Reeshofbos te vinden voor een heerlijke bosloop. De loop wordt georganiseerd door de Tilburg Road Runners.

Koopzondagen in de stad

Zowel de binnenstad, de Heyhoef, het Wagnerplein en de Westermarkt is aanstaande zondag geopend!

Sunday live bij Bij Vermeer

Zondagmiddag kun je genieten van live-muziek en een lekkere borrel aan de Piushaven. Het optreden begint om 15:00 uur en de toegang is helemaal gratis.

The Gold Diggers live in Café Hoegaarden

De band, bestaande uit vier muzikanten, geeft vanaf 15:00 uur een optreden in het gezellige café aan het Piusplein. De toegang is gratis.

Meer uittips Tilburg:

Bovenstaande activiteiten zijn slechts een greep uit het uitgebreide programma dit weekend. Nieuwsgierig naar meerdere activiteiten, markten, evenementen en bijeenkomsten? Bekijk dan onze volledige uitagenda.