Nieuws

kermismenu's
Let op! Dit artikel is al 1600 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Eten op de kermis: de lekkerste kermismenu’s in de stad

Een rondje over de kermis, biertjes pakken op het terras en doorhalen in de Amstel Bierhal. Dat klinkt allemaal leuk en aardig, maar je hebt er zeker een goede bodem voor nodig. Gelukkig stellen verschillende horecagelegenheden traditioneel voordelige kermismenu’s samen. Het is misschien moeilijk kiezen, maar gelukkig heb je tien dagen lang de tijd om deze menu’s te testen. 

Je kunt er ook voor kiezen om zelf een zeven gangenmenu samen te stellen zoals De Kruikenzeiker vorig jaar deed op de Tilburgse kermis. Dan adviseren wij om na het eten niet meer in een attractie te stappen. Waarom wij dat adviseren? Lees dan eventjes zijn verslag terug.

Kermismenu’s in Tilburg

Gezellig tafelen met vrienden en/of familie op de kermis? Bekijk hieronder de kermismenu’s.

Kermisplank bij ’t Taphuys

Voor €22,50 bestel je bij ’t Taphuys een kermisplank met heerlijke lekkernijen. Je hebt de keuze uit een broodje hamburger of kipspies met friet en een salade. Je krijgt er ook nog eens voor €10,- aan taptegoed bij.

Drie gangenmenu bij Bistro St. Sjaak

Voor €25,50 eet je een heerlijk drie gangenmenu rechtstreeks langs de kermisroute. Het aanbod is zeer uitgebreid en als je tussen 17:00 uur en 17:30 uur aanschuift krijg je 10% korting.

Mosselen eten bij Dudok Tilburg

Dudok is tijdens de kermis een mosselparadise. Ze serveren mosselen, uiteraard bereid met bier of wijn, met frietjes, salade en diverse sausjes voor €18,-. Ben je overdag op de kermis en heb je geen grote honger? Een bak koffie met gebak kost gedurende de kermis €5,-.

Kermismenu Studio Tilburg

Bij de Studio aan de Korte Heuvel kun je tijdens de kermis zowel lunchen als dineren. Ze serveren een drie gangenmenu voor €21,50, The Dutch Weed Burger staat uiteraard op de kaart en dagelijks kun je genieten van een wisselende hap voor maar €8,50. Bekijk vooral het volledige menu.

Voordelig vier gangenmenu bij L’Orangerie

Voor de culinaire fijnproevers die houden van een uitgebreide zit, staat L’Orangerie ook tijdens de kermis voor je klaar. Ze serveren een vier gangenmenu voor slechts €32,50.

Drie gangenmenu bij Anvers

Op de Oude Markt kun je de kermisdrukte eventjes ontvluchten en lekker eten voordat je het kermisterrein betreedt. Voor €25,- geniet je van een drie gangenmenu. Uiteraard is het schitterende biercafé ook voor ontbijt, lunch en een borrel geopend.

Dinnertips bij Lunchroom Carrousel

Bij Lunchroom Carrousel kun je tijdens de kermis genieten van heerlijke dinnertips voor een leuk prijsje. Uiteraard kun je ook de Lekkerste Gehaktbal van Tilburg komen proeven tijdens de kermis. Bekijk de dinnertips.

Kermismenu bij Lokaal Zeven

Bij Lokaal Zeven kun je tijdens de kermis voor slechts €21,50 een drie gangenmenu eten. Heb jij De Tilburger bijvoorbeeld al eens gegeten?

Kermismenu bij The Talk

Café-Restaurant The Talk biedt tijdens de kermis een drie ganganmenu voor maar €17,50. Maar ook aan de allerkleinste is gedacht, voor €6,50 heeft jouw kleine al gegeten.

Kermismenu bij Bruin Kafee

Bruin Kafee biedt alle gasten tijdens de Tilburgse Kermis een speciaal drie gangenmenu voor €19,50, met een uitgebreide keuze.

Kermisactie Snacken en prijzen winnen bij Broodje Jantje

Als je bij Broodje Jantje een snack uit de wand haalt, maak je kans op mooie prijzen, zoals een Broodje Jantje, een kroket, een kaassouflé of één van de 200 kaartjes voor het reuzenrad met uitzicht over de kermis!

Kermisactie 4 halen 3 betalen bij Broodje Jantje

Bij Broodje Jantje is het met de kermiscoupon 4 halen 3 betalen op diverse varianten Broodje Jantje. Uitgezonderd de Dikkop en de Bakkus vol.

Kermisactie Ibiza Tilburg

Ga bij Ibiza Tilburg op het terras zitten en geniet van hun Ibiza Bites en cocktails. Het terras is vanaf 15.00 uur geopend tijdens de kermis en het restaurant vanaf 16.00 uur.

Alles over Kermis Tilburg

Bekijk hier het laatste nieuws, de leukste evenementen, alle attracties, de mooiste foto’s en alle praktische info over de Tilburgse Kermis:

Reageer op dit bericht