Nieuws

talentstage
Let op! Dit artikel is al 368 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Heb jij een gouden stem? Win een plek op het GroenRijk Talentstage!

Zing jij de (kerst)sterren van de hemel of maak je hemelse muziek? Dan maak je kans op een optreden tijdens het Winter Love Festival op het Talentstage in de theatertuin. GroenRijk Tilburg houdt het podium vrij voor twee optredens op 3 november en twee op 4 november. Ze zijn op zoek naar de mooiste kleine acts en de beste singer-songwriters.

Foto: Corné Hannink

De audities zijn geopend! Stuur t/m 22 oktober een video van jouw talenten naar: beheer@tuinmeubels.nl en wie weet win jij wel een felbegeerde plek op het GroenRijk Talentstage.

Winter Love Festival

Na het grote succes van de eerste editie vorig jaar, pakt GroenRijk dit jaar nog grootser uit met het Winter Love Festival. Het tuincentrum wordt omgetoverd tot een heus indoor festivalterrein met verschillende sfeervolle festivalareas. Tijdens het Winter Love Festival val je van de ene in de andere verrassing met live muziek, trendtalks, toffe groene workshops, sprookjesachtig theater en ateliers.

Benieuwd naar het volledige programma? Bekijk dan even deze pagina. Benieuwd wat je kunt verwachten van het Winter Love Festival? Bekijk hieronder dan de aftermovie van 2017!

Reageer op dit bericht