Nieuws

Let op! Dit artikel is al 37 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Het Nederlands Dans Theater keert terug naar Schouwburg Concertzaal Tilburg met vier voorstellingen

Dansliefhebbers opgelet! Nu het nieuwe theater- & concertseizoen net van start is, kan Schouwburg Concertzaal Tilburg nog vier hele mooie voorstellingen van het Nederlands Dans Theater aan de agenda toevoegen. Dit welbekende en internationaal toonaangevend gezelschap brengt een aantal grote wereldpremières naar Tilburg. Meer informatie lees je hier.

De voorstellingen

De eerste voorstelling van Nederlands Dans Theater is ‘Skin of the Mind’. Deze voorstelling is op zaterdag 2 oktober te zien bij Schouwburg Concertzaal Tilburg. Op het programma staat ook een wereldpremière van Alan Lucien Øyen, een nieuw gezicht binnen het Nederlands Dans Theater. Deze Noorse choreograaf is een unieke verhalenverteller die een emotionele en dramatische gedrevenheid combineert met muziek, opera, theater en dans. Ook geniet je binnenkort in het Tilburgse theater van het indrukwekkende dansstuk Bedroom Folk van Sharon Elay & Gai Behar. Dit is een belangrijk werk in het oeuvre van het Nederlands Dans Theater dat in een uitgebreide versie met een grotere cast wordt gepresenteerd.

De andere voorstellingen die in Tilburg te zien zijn, zijn: The play between (11 december), Sudden and Suspended (28 april) en Dreams 360 (18 mei). Bekijk de agenda iteams voor verdere informatie over deze voorstellingen en haal je kaarten halen zodat jij erbij bent.

Theater bezoeken

Wil jij een van deze voorstellingen bezoeken? Of ben je benieuwd naar het hele programma van Schouwburg Concertzaal Tilburg? Bekijk dan de hele agenda op deze website.