Nieuws

Studentenbanen
Let op! Dit artikel is al 411 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Het nieuwe schooljaar in zicht: 6x leuke studentenbanen

Nog een paar weken en het nieuwe schooljaar begint weer. Mocht je naast je studie nog tijd over hebben voor een baan, in Tilburg vind je er genoeg! Wij zetten deze week zes leuke studentenbanen voor je op een rij.

Mocht je klaar zijn met studeren en meer willen werken? In onze vacaturebank vind je zo’n 150 banen in (regio) Tilburg. Neem dus zeker eens een kijkje.

Studentenbanen in Tilburg

Poolcentrum 4 Friends

Een plek waar je een potje kunt poolen met vrienden, gezellig een bordspel kunt spelen of een drankje kunt drinken aan de bar of in de ‘woonkamer’: dat is Poolcentrum 4 Friends. Momenteel zijn ze op zoek naar een enthousiaste barmedewerker die het team wil komen versterken! Extra fijn aan deze baan is dat je nooit tot diep in de nacht werkt. Het poolcentrum is namelijk maar tot 02.00 uur geopend in het weekend.

TOZ

Werken bij de thuiswedstrijden van Willem II: klinkt als een perfecte studentenbaan toch? Dat dachten wij namelijk ook! TOZ is nu op zoek naar gastvrouwen/gastheren en parkeerbeheerders. Als gastheer/gastvrouw scan je onder andere tickets en begeleid je VIP-gasten tijdens de wedstrijd. Als parkeerbeheerder zorg je dat je het parkeren rondom het stadion in goede banen leidt.

Theaters Tilburg

Met de start van het nieuwe schooljaar begint ook de start van het nieuwe theaterseizoen bij Theaters Tilburg. En hier kunnen zij nog wel wat bij gebruiken! Momenteel zijn ze op zoek naar gastheren en gastvrouwen, een podiumtechnicus op oproepbasis en bedienings- en afwasmedewerkers voor Restaurant Lucebert.

Albert Heijn XL

Wil je vooral in de avonduren en weekenden extra bijverdienen? Dan is de bijbaan als vakkenvuller bij Albert Heijn XL misschien wel iets voor jou. Het grootste Albert Heijn filiaal van Tilburg is het hele jaar op zoek naar scholieren/studenten die hun team willen komen versterken. Je moet hiervoor 15 jaar of ouder zijn en tussen de 8 en 12 uur beschikbaar zijn.

Intertoys AaBe Fabriek

De grootste speelgoedwinkel van Tilburg en omgeving zoekt, wegens stijgende groei van de winkel, nieuwe medewerkers. Ze zijn op zoek naar vakkenvullers en verkoopmedewerkers. Als vakkenvuller werk je tussen 17.00 en 21.00 uur op maandag, woensdag en eventueel donderdag. Als verkoopmedewerker werk je voornamelijk in het weekend en op koopavonden.

Tilburg Trappers

Nog even en Tilburg Trappers beginnen weer aan de competitie. En waar veel mensen op af komen, is natuurlijk ook veel hulp nodig! De ijshockeyclub is daarom op zoek naar versterking voor de businesslounge, achter de bar en in de afwas. De wedstrijden van de Trappers vinden voornamelijk plaats op vrijdagen en zondagen.

Vacatures in Tilburg

Staat jouw ideale vacature er niet bij? Maar ben je wel op zoek naar een leuke job in Tilburg? Zorg dan dat je je inschrijft voor onze dagelijkse vacaturenieuwsbrief. Je ontvangt dan elke dag een mail met nieuwe vacatures bij ons op de website. Inschrijven kan hieronder!

Gratis Vacaturenieuwsbrief

Ontvang elke dag (gratis) de nieuwste vacatures uit Tilburg per e-mail. Vul hier jouw e-mailadres in:

Reageer op dit bericht