Kingo geniet bij de Voltage

Kingo heeft woensdagmiddag een bezoekje gebracht aan de Voltage in Tilburg. Vele kinderen vierden op dat moment een kinderfeestje. Het was dan ook een totale verrassing dat Kingo, de mascotte van Willem II, ineens binnen kwam lopen. Dit maakte het kinderfeestje van de kids nog leuker! 

Reacties

De reacties van de kinderen waren zeer positief. Bij binnenkomst kwamen de kinderen meteen op Kingo af. Kingo liet zien dat hij een getraind model is en ging met iedereen, zowel jong en oud, op de foto. Kingo genoot zelf ook van de middag bij de voltage. ”Het was echt super gezellig, ik heb ervan genoten en kan niet wachten om nog een keer een bezoek aan de Voltage te brengen” aldus de mascotte.

Euroscoop

Heb jij Kingo gemist bij de Voltage? Woensdag 1 april heb je weer een kans. Kingo bezoekt dan namelijk de Euroscoop en zal tussen 13:30 en 14:00 uur aanwezig zijn om de nieuwe film ‘Home’ samen met de kinderen te bekijken.

Foto’s

Bij de Voltage zijn woensdag de nodige foto’s gemaakt. Je kunt ze vinden op de officiële Facebookpagina van Kingo.

Instagram

Kingo is nu ook actief op Instagram. Wil jij weten wat Kingo de hele dag doet? Volg hem dan op Instagram. Dagelijks worden de leukste foto’s van zijn activiteiten geplaatst!