Nieuws

lokale zaken valentijnsactie
Let op! Dit artikel is al 359 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Lokale Zaken Tilburg komt opnieuw in actie voor lokale ondernemers: stuur je Valentijn een roos en steun ondernemers!

Na het succes van de kerstactie van Lokale Zaken Tilburg – waardoor ruim 2500 kerstpakketten werden verkocht – komt het sociale initiatief opnieuw in actie. Je kunt tijdens Valentijnsdag namelijk jouw opa, oma, ouders, vriend, vriendin of collega verrassen met een rode rozen, een handgeschreven kaart en een waardebon van €10,- van een onderneming naar keuze. De opbrengsten gaan uiteraard naar de lokale onderneming die je wilt steunen. 

In totaal hebben zo’n 50 Tilburgse ondernemers zich aangemeld voor het initiatief. Een kleine greep uit de selectie: De Carpacciobar, Dwars Hotdogbar, Eetbar de Wagon, KraftBier, Pig&Rye, Pulcinos, Spoorpark Kiosk en TIEN. Als koper mag je dus zelf bepalen van welk bedrijf je een waardebon bij de roos wilt voegen. Zo geef je een cadeau wat uniek is, flexibel inzetbaar is en waarmee je ook nog eens lokale ondernemers kunt ondersteunen.

Je Valentijns-verrassing van Lokale Zaken Tilburg wordt zo verpakt dat het eventueel door de brievenbus past als je Valentijn niet thuis is. Ook is het mogelijk om je Valentijn anoniem te verrassen.

Over het initiatief

Lokale Zaken Tilburg is een initiatief van de Tilburgse Jelle van den Hurk en Dieuwertje Vorstenbosch. Het initiatief ontstond tijdens de eerste lockdown van de coronacrisis. Het tweetal sprong namelijk in de bres met verschillende leuke initiatieven om geld op te halen voor lokale ondernemers. Zo werden pakketjes van lokale ondernemers verkocht voor Moederdag, Vaderdag en was Kerst dé grote klapper. Toen werd er €80.000,- omgehaald die werd verdeeld over dertig lokale ondernemers.

Lokale Zaken Valentijnsactie

De roos met de cadeaubon en handgeschreven kaart is voor €14,- te bestellen. Wil je meer weten over Lokale Zaken Tilburg en je Valentijn verrassen? Check dan snel de website. Hier vind je ook de deelnemende ondernemers die je kunt steunen. Bestellen kan tot woensdagavond 10 februari 20:00 uur.