Nieuws

Place to Bieb
Let op! Dit artikel is al 15 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Place tot Bieb Koningshaven na corona-sluiting weer geopend

Vier jaar geleden opende Bibliotheek Midden-Brabant de “Place to Bieb Koningshaven”. Dit deden ze in samenwerking met Wijkcentrum Koningshaven en ContourdeTwern. ‘Places to Bieb’ zijn bibliotheek vestigingen buiten de Bibliotheek. Hier kun je ook verschillende boeken lenen. Daarnaast worden hier leuke activiteiten georganiseerd. 

Afgelopen jaar was de Place to Bieb en het Wijkcentrum niet of beperkt toegankelijk door corona. Inmiddels is het Wijkcentrum weer geopend en kun je hier weer terecht voor het lenen van bibliotheekboeken. De collectie in het Wijkcentrum wordt regelmatig gewisseld om bezoekers steeds weer te verrassen met nieuwe titels. Je vindt hier van alles. Van thrillers tot romans.

Meer vestigingen

Ben je benieuwd of er ook een bibliotheek vestiging bij jou in de buurt zit? LocHal vind je achter het station. Hier kun je ook terecht voor een lekker kopje koffie of andere activiteiten. Ga naar de website van LocHal om te kijken wat er allemaal te doen is. Woon je in de Reeshof, dan is de dichtstbijzijnde bibliotheek voor jou op de Heyhoef. ook in Berkel-Enschot en Goirle is de bibliotheek te vinden.

Bezoeken

Wil jij hier naartoe? De openingstijden zijn maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:00. Voor meer informatie ga je naar de website van Bibliotheek Midden-Brabant.