Nieuws

Let op! Dit artikel is al 1450 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Rondleiding Schrobbelèr distilleerderij

Schrobbelèr organiseert speciaal op 9 en 16 mei rondleidingen op basis van open inschrijving. 

Normaal gesproken geeft Schrobbelèr pas rondleidingen aan groepen vanaf 15 personen, echter geeft Schrobbelèr tijdens deze twee dagen de kans aan een ieder om te komen genieten van een rondleiding. Welkom ben je op 9 of 16 mei om 10:30 uur. Je wordt meegenomen in de wereld van de Tilburgse kruidenlikeur en krijgt natuurlijk wat te proeven. Om 12:30 is de rondleiding dan weer ten einde.

Logischerwijs begint de dag met ontvangst in stijl, met een borrel in het proeflokaal ‘Bij d’n Schrobbelèr’. Vervolgens worden de deelnemers meegenomen in de rijke geschiedenis om daarna de kruiden te ruiken, een tipje van de sluier van ‘het geheim van ‘ te krijgen en te zien hoe ‘het kruiken’ in zijn werk gaat. Daarna is het tijd om te proeven en kun je een lekker Schrobbelèr glaasje ontvangen.

Een leuke mogelijkheid om met een aantal vrienden of je partner gebruik van te maken. Er is een maximaal aantal deelnemers, dus bestel snel je ticket online. Een ticket kost €12,50 per persoon, dit is inclusief drie consumpties en een presentje.

Bestel direct je ticket voor 9 mei! 

Bestel direct je ticket voor 16 mei! 

Locatie: Polluxstraat 29 in Tilburg. Voor meer informatie kun je terecht op de website van Schrobbelèr.

Reageer op dit bericht