Nieuws

theo weterings
Let op! Dit artikel is al 379 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Tilburger Theo Weterings nieuwe burgemeester

Theo Weterings wordt voorgedragen als nieuwe burgemeester van de gemeente Tilburg. Dit maakte Peter van Gool zojuist bekend in de gemeenteraad. De 58-jarige Tilburger is momenteel burgemeester van de gemeente Haarlemmermeer. 

Weterings is een VVD-politicus en was van 1982 tot 1985 actief in de Tilburgse gemeenteraad. Eerder was hij burgemeester van de gemeenten Rijswijk en Beverwijk.

De gemeenteraad draagt Theo Weterings voor aan de minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. Als het Koninklijk Besluit is getekend, is de benoeming definitief.

Opvolger Noordanus

Theo Weterings is de gedroomde opvolger van de onlangs afgetreden Peter Noordanus. Noordanus was zeven jaar burgemeester van Tilburg en maakte zich vooral hard voor stedelijke ontwikkeling en de aanpak van criminaliteit. Noordanus nam dit weekend afscheid. Een aantal Tilburgers had hem nog iets te zeggen.

Wij wensen Theo enorm veel plezier en succes met het besturen van onze prachtige stad! Willen jullie Theo Weterings volgen? Hij is actief op Twitter!

Reageer op dit bericht