Nieuws

Let op! Dit artikel is al 55 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Tilburg introduceert medaille voor loophelden die aan minimaal drie Tilburgse wandel- of loopevenementen meedoen!

Met de gloednieuwe ‘Tilburg Triple’ is Tilburg de eerste stad in Nederland met een medaille voor sportieve deelnemers die aan meerdere Tilburgse wandel- en loopevenementen deelnemen. De Tilburge Triple campagne start in 2022. Deelnemers worden beloond met een glimmende medaille en andere prijzen als ze aan minimaal 3 evenementen meedoen. Met de Tilburg Triple hoopt Tilburg meer mensen in beweging te krijgen. De Tilburg Triple is een initiatief van Sportbedrijf Gemeente Tilburg in samenwerking met Citymarketing Tilburg en wordt ondersteund door de volgende wandel- en loopevenementen; Lopers Company Tilburg Run, Kruikenloop, Galgenloop, Verbeeten Challenge, PUURloop, CZ Tilburg Ten Miles en de Warandeloop.

De Tilburg Triple

Rolph Dols, wethouder Sport: “Met dit initiatief hopen we meer mensen vaker in beweging te krijgen en hen te enthousiasmeren voor, en kennis te laten maken met diverse Tilburgse sportevenementen. Het is een win-win concept: Tilburg krijgt meer bewegende, gezondere inwoners en de sportevenementen krijgen meer deelnemers. En daar voegen we nog een ‘win’ aan toe: de deelnemers worden beloond voor het meedoen aan meerdere Tilburgse evenementen! Ze krijgen niet alleen een medaille, maar maken ook kans op andere prijzen; diverse Tilburgse sportwinkels doen een bijdrage en onder alle deelnemers wordt een mooie prijs verloot,” vertelt de wethouder sport.

Ben Smit, marketeer van Citymarketing Tilburg, voegt daaraan toe: “De Tilburg Triple is een prachtig initiatief waar organisaties, gemeente en citymarketing laten zien dat Tilburgers niet bang zijn om te delen en vooral sterk zijn in het samen doen,” aldus Ben.

Deelnemen

Hoe werkt een deelname aan de Tilburg Triple? Deelnemers vinken tijdens hun inschrijving voor een wandel- of loopevenement aan dat ze meedoen aan de Tilburg Triple. Deelnemers met drie of meer deelnames ontvangen dan na afloop een medaille. Deelnemers met één of twee vinkjes worden gedurende het jaar door de Tilburg Triple aangemoedigd om zich in te schrijven voor nog één of enkele wandel- en loopevenement(en).

Deelnemende organisaties

Onderstaande wandel- en loopevenementen sluiten zich aan bij de Tilburg Triple 2022:

Extra informatie

Ben jij als echte of beginnend hardloper/wandelaar nou geïnteresseerd in de Tilburg Triple? Maar ben je toch nog op zoek naar wat meer informatie? Bezoek dan gemakkelijk deze website en bemachtig jouw Tilburgse Triple.