Nieuws

kledingruil
Let op! Dit artikel is al 486 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Tilburgse Veerle organiseert dit weekend (duurzame) kledingruil bij Stoom013

Een super leuk initiatief van de Tilburgse Veerle Driessen: aanstaande zondag 2 augustus organiseert ze bij Stoom013 een kledingruil. Heb jij pas je kledingkast opgeruimd en heb je een hoop stukken die je niet meer aantrekt? Neem ze dan mee naar Stoom013, geef je kleding een nieuw leven én vind zelf (gratis) nieuwe pareltjes terug.

En nu denk je misschien: wat gebeurt er dan met alle kleding die aan het einde van de dag overblijft? Ook daar heeft Veerle over nagedacht. Om de kledingruil nog duurzamer te maken, gaat ze van de overgebleven kleding zelf nieuwe kleding maken. Mochten er daarna nog stukken overblijven, dan worden deze gedoneerd aan een goed doel.

Een aantal kledingstukken die Veerle eerder maakte van oude kleding, presenteert en verkoopt ze ook tijdens de kledingruil.

Ruilparadijs

Mocht je overigens ook iets anders hebben om te ruilen, bijvoorbeeld spelletjes, servies of plantjes, dan kan dat ook! Veerle wil er namelijk een groot ruilparadijs van maken. Dekentjes op het gras, muziek op de achtergrond en uiteraard lekkere koffie, biertjes en hapjes bij Stoom013.

Iedereen is welkom om te komen ruilen tussen 12.00 en 18.00 uur. Uiteraard wordt er rekening gehouden met de coronamaatregelen. Bekijk voor meer informatie en updates alvast het Facebookevenement.