Tilburgse Warandeloop steunt bestolen goed doel

Warandeloop

Afgelopen donderdag verscheen een artikel in De Telegraaf waaruit bleek dat dieven een collectebus van de Tilburgse Stichting Tess hadden gestolen uit een plaatselijke winkel. Aanleiding voor de Loket.nl Warandeloop, een driedaags hardloopevenement in Tilburg, om in actie te komen voor deze stichting. Zo besloot de Warandeloop Tilburg om de waarde van het gestolen bedrag aan Stichting Tess te doneren en daarnaast dit goede doel extra aandacht te geven tijdens het evenement dat op 20, 21 en 22 november 2015 plaatsvindt.

Stichting Tess

Stichting Tess zamelt sinds 2006 geld in met als doel dolfijnondersteunde therapie op Curaçao mogelijk te maken voor kinderen met een beperking. Het mooie van de stichting is dat er geen geld aan de strijkstok blijft hangen. Alle mensen, inclusief het bestuur, werken gratis en krijgen geen loon en geen vergoedingen! Een regelrechte schande dus dat dieven dit goede doel bestolen hebben…

Tilburgse trots

Het maakt de Tilburger trots om te horen dat de Warendenloop in de bres springt voor Stichting Tess. Hulde! Tijdens de Warandeloop krijg jij de mogelijkheid je steentje bij te dragen. De stichting krijgt gaat collecteren onder de ongeveer 15.000 deelnemers en toeschouwers, die verspreid over drie dagen naar Tilburg komen. Kijk voor meer informatie op de website en Facebookpagina van de Loket.nl Warandeloop en/of op de website en Facebookpagina van Stichting Tess.