Laden Evenementen

Festival Circolo in het Leijpark

Informatie
Datum:
22 oktober 2021 15:00
-
31 oktober 2021 21:15
Prijs: Wisselende ticketprijzen

Tien dagen lang kun je in het Tilburgse Leijpark genieten van internationale voorstellingen vol spektakel, acrobatiek en humor. Festival Circolo 2021 staat namelijk van 22 tot en met 31 oktober op het programma. Festival Circolo biedt een fantastisch avontuur in de groene oase van het Leijpark. Tijdens de herfstvakantie stromen de tenten vol voor puntje-van-je-stoel-bravoure en adembenemende acrobatiek. De kaartverkoop is inmiddels begonnen. 
Festival Circolo is een prachtig festival voor jong en oud met voor ieder wat wils op het programma. Ook kun je op het festivalterrein genieten van de lekkerste hapjes en drankjes. Het ontbreekt je dan ook aan helemaal niets.

Programma Festival Circolo

Ben je benieuwd naar de verschillende voorstellingen tijdens het festival? Check dan vooral de website. Hier vind je precies op welke dagen en tijdstippen bepaalde voorstellingen op het programma staan.

Over het festival

Festival Circolo toont je het circus van de toekomst. Tijdens de herfstvakantie strijkt het festival eindelijk weer neer in het Leijpark. Wat je kunt verwachten? Een unieke mengelmoes van (inter)nationale topvoorstellingen en prikkelende experimenten op het snijvlak van acrobatiek, theater, dans, muziek en performance art. Festival Circolo verrast, verbaast en verwondert.

Het festival duurt tien dagen, maar stiekem zes dagen langer. Want de voorstelling L’Absolu van Les Choses de Rien – die in een torenhoge silo op het voorplein van Theaters Tilburg komt te staan – start al eerder. Van 16 t/m 21 oktober om precies te zijn.

Het festivalterrein in het Leijpark bestaat uit meerdere circustenten, een bijzonder cirkelgewelf, kleine attracties, horeca en veel meer. Ook staan er bij Theaters Tilburg en Theater De Nieuwe Vorst programmaonderdelen op het programma.

Meer informatie

Wil jij meer informatie over Festival Circolo? Of tickets aanschaffen? Bekijk dan vooral de website van Festival Circolo. Op de hoogte blijven van actuele updates? Volg Festival Circolo dan vooral op Facebook en Instagram. Benieuwd naar beelden van eerdere jaren? Check dan hier het fotoalbum van een eerdere editie.