Laden Evenementen

(geannuleerd) Better Get Hit Festival in de Tilburgse binnenstad en de Reeshof

Informatie
Datum:
14 januari 2022 00:00
-
16 januari 2022 00:00
Prijs: Wisselende prijzen

Van vrijdag 14 januari tot en met zondag 16 januari 2022 strijkt de tweede editie van Better Get Hit Festival neer in de Tilburgse binnenstad. Het festival vindt plaats bij Paradox, Schouwburg Concertzaal Tilburg en Heyhoef-Backstage. Lees snel verder. 
Wat je kunt verwachten van Better Get Hit Festival? Een inspirerende mix van soul, funk, blues, hiphop, jazz, gospel en allerlei cross-over stijlen. Er wordt had gewerkt aan de programmering om er aan de start van een nieuw jaar een gigantisch gaaf festival van te maken.

Programma

Benieuwd naar het programma per dag? Check dan deze link. Hier vind je precies welke artiesten op welke dag komen optreden en waar ze het podium betreden.

Over Better Get Hit

Better Get Hit Festival focust op een sterk en scherp programma waar grote (inter)nationale namen worden afgewisseld met nieuwe ontdekkingen uit de hiphop, r&b, soul, jazz, funk, disco, clubhouse of een mix van stijlen. Het is eigenlijk een rijkgevulde feestelijke tafel met heel veel verschillende heerlijke muziekgerechtjes. Een onderdompeling in een enerverende smeltkroes van muziekgenres. Ze programmeren bekende, maar vooral veel aanstormende toekomstige headliners naast de grootste nieuwe talenten in hun genres. Ook voeren ze eigen talentontwikkelprogramma’s uit.

Better Get Hit (In Your Soul) is vernoemd naar een compositie van Charles Mingus uit 1959. In deze compositie komen Blues, Soul, Gospel, Jazz op een bijzondere, harmonieuze wijze samen. Precies dat wat Festival Better Get Hit representeert: de versmelting van vele verschillende muziekgenres met Afro- Amerikaanse wortels.

Meer informatie

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? De programmering en bijvoorbeeld de kaartverkoop? Check dan vooral deze website.