Laden Evenementen

(geannuleerd) Sandra Mattie met voorstelling ‘Moeder van Glas’ bij Schouwburg Concertzaal Tilburg

Informatie
Datum:
02 december 2021
Tijd:
20:30 tot 21:30
Prijs: €21,

Op donderdag 2 december komt Sandra Mattie met haar voorstelling ‘Moeder van Glas’ naar Schouwburg Concertzaal Tilburg. De voorstelling is gebaseerd op het boek van schrijfster Roos Schlikker. De voorstelling begint om 20:30 uur en zal ongeveer een uur duren. Lijkt het jou leuk om bij deze humoristische voorstelling te zijn? Lees dan snel verder voor alle info!

De voorstelling

Gekte is dichterbij dan je denkt. Moeder van Glas is een bewerking van het gelijknamige boek van schrijver en columnist Roos Schlikker. Een verhaal over haar bipolaire moeder. Maar meer dan dat. Het is een ontroerend en vaak ook humoristisch stuk over een belangrijk onderwerp dat te weinig aandacht krijgt: een mens is meer dan zijn gekte. De monoloog wordt gespeeld door Sandra Mattie. Je kent haar onder andere van tv-series als De FractieZuidas en Flikken Maastricht.

Interesse?

Lijkt het jou leuk om deze voorstelling te bezoeken? Een kaartje kost €21,- en is gemakkelijk te bestellen via de website. Bekijk deze video om alvast in de stemming te komen van al het moois dat deze avond je gaat brengen.