logo
Laden Evenementen

MeiMarkt 2022 in de Tilburgse binnenstad

Informatie
Datum:
04 juni 2022 22:00
-
05 juni 2022 17:00
Prijs: Gratis
meimarkt

Zet MeiMarkt 2022 in je agenda! Op 4 en 5 juni tovert de Tilburgse binnenstad weer om tot één groot tweedehands walhalla. Verkopers stallen hun speciale items en/of ouwe meuk weer voor je uit. De MeiMarkt bestaat 40 jaar en dat vieren ze graag samen met jou! Kom je een kijkje nemen?

Twee eerdere edities mochten helaas niet door gaan door de maatregelingen rondom corona. Dit jaar hoopt de organisatie eindelijk hun 40 jarige bestaan te vieren en wij hopen met ze mee. De MeiMarkt is de grootste nachtelijke rommelmarkt van Zuid-Nederland. Dag en nacht kun je struinen tussen de 750 kramen, 40 grondplaatsen en 80 kinderplaatsen. Sfeerproeven? Dat doe je in ons fotoalbum. We hebben ook wat leuke MeiMarkt verhalen gedeeld. Benieuwd naar deze memorabele MeiMarkt momenten? Je vindt ze hier.

Plattegrond MeiMarkt

Benieuwd naar de kaart van de MeiMarkt? De volledige route zie je in onderstaande afbeelding.

Kraam huren?

Heb jij tijdens de lockdown ook je zolder opgeruimd? Vanaf 12 maart 2022 om 10:00 uur kun je je weer inschrijven voor een plek op de MeiMarkt. We weten uit ervaring dat het snel kan gaan, dus noteer het in je agenda en ben er snel bij!

Meer informatie

Wil je meer weten over de MeiMarkt en op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen. Check dan de website van de organisatie en volg ze op Facebook.