Laden Evenementen

One man Show van Diederick Ensink bij Schouwburg Concertzaal Tilburg

Informatie
Datum:
22 oktober 2021
Tijd:
20:30 tot 21:30
Prijs: €17,50

Diederick Ensink maakt er een sport van om zoveel mogelijk instrumenten te bespelen – ‘een gezonde verslaving’, noemt Diederick het. Het liefste zou hij in zijn eentje alle instrumenten van een orkest willen bespelen én daarbij ook nog willen zingen. Dat gaat natuurlijk niet, horen we je denken. Om het tegendeel te bewijzen stapt Diederick het toneel op in Diederick’s Debuut. Diederick’s Debuut is te zien op vrijdag 22 oktober om 20:30 uur in Theaters Tilburg.
Ondertussen is de muziek-instrumenten-teller de 10 al gepasseerd en kan Diederick door middel van technologie, zoals bijvoorbeeld een ‘loop-station’, in zijn eentje dat gedroomde orkest live op de bühne tot leven wekken. Diederick vertelt zijn persoonlijke, muzikale verhaal aan de hand van muziek uit diverse muziekgenres. Van Shaffy tot Coldplay, van Beethoven tot Billy Joel, allemaal op zijn eigen manier vertolkt. Ook zelfgeschreven muziek mag niet ontbreken en het publiek wordt hier en daar getrakteerd op een kleine muzikale masterclass.

Interesse?

Wil jij hier naar toe? Bestel dan je kaartje via de website van Schouwburg Concertzaal Tilburg. Voor meer informatie over Diederick Ensink ga je naar zijn website.