Laden Evenementen

Open Tilburgs Jeu de Boules Kampioenschap bij NondeJeu op het Pieter Vreedeplein

Informatie
Datum:
08 november 2021
Tijd:
19:30 tot 23:55
Prijs: €10,

Wellicht speel je het weleens op de camping of op de vakantie: Jeu de Boules. Voorheen misschien een sport die je vooral kende doordat je opa of oom het speelde, maar vandaag dag een sport die bezig is aan een opmars onder de jeugd. Het is niet voor niks dat er onder het Pieter Vreedeplein met NondeJeu een groot indoor jeu de boules terrein is geopend. Zij organiseren op maandag 8 november van 19.30 uur tot 23.55 uur het Open Tilburgs Jeu de Boules Kampioenschap.
Vrienden-, studenten- of familieteams kunnen zichzelf opgeven met een team van minimaal drie, maximaal vier personen. Dit kan door te mailen naar info@nondejeu.com. Er is plek voor minimaal 20 en maximaal 32 teams. Je betaalt €10,- per team voor je deelname. Tijdens het Open Tilburgs Jeu de Boules Kampioenschap wordt er in een poule gespeeld waarna de knock-outfase volgt. Je speelt dus minimaal twee wedstrijden tegen een ander team.

Je speelt – afhankelijk van het aantal deelnemende teams – in poules of double knock-out. Vervolgens blijft er een winnend team over dat zichzelf Tilburgs kampioen Jeu de Boules mag noemen! Bovenal belooft het een hele gezellige avond te worden vol enthousiaste teams, lekkere hapjes en drankjes.

Meer informatie

Wil je meer informatie over dit gave evenement? Check dan deze website en volg NondeJeu op Facebook en Instagram. Vergeet jezelf ook niet op aanwezig te zetten op het Facebook-event van het Open Tilburgs Jeu de Boules Kampioenschap. Hier word je helemaal op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen rondom het Open Tilburgs Jeu de Boules Kampioenschap.

Ook is het mogelijk om als bezoeker het Open Tilburgs Jeu de Boules Kampioenschap bij te wonen. De toegang is dan gratis met een groen vinkje in de CoronaCheck-app.

PS. je maakt als team ook kans op extra prijzen als je tijdens de wedstrijden een Frans tintje toevoegt aan je team. Denk aan een baret op je hoofd of een outfit met een link naar Frankrijk.