Laden Evenementen

Vijfde editie Bokbierfestival ‘Opbokken’ op Korte Heuvel

Informatie
Datum:
07 november 2021
Tijd:
14:00 tot 20:00
Prijs: Gratis

Zondag 7 november organiseren elf horecazaken aan de Korte Heuvel in Tilburg het Bokbierfestival ‘Opbokken’. Op de eerste zondag van november kun je vanaf 14:00 uur op de Korte Heuvel terecht om meer dan 25 verschillende bokbieren van de tap proeven.

Wat kun je verwachten?

Dit jaar nemen elf cafés deel aan ‘Opbokken’. Iedere horecazaak heeft een eigen buitenbar met één of twee bokbieren van verschillende brouwerijen. De entree is gratis. Bezoekers kopen voor €3,50 een proefglas en kunnen deze bij de deelnemende bars voor €2,50 laten vullen. Naast het roodbruine gerstenat dat buiten uit de tapkranen vloeit, hebben de deelnemende kroegen ook binnen een heel mooi (bok-) bierassortiment dat je met een proefglaasje voor dezelfde prijs mag proeven. In totaal kun je met je proefglas kiezen uit meer dan 25 bokbieren van de tap.

De organiserende kroegen zorgen voor een sfeervolle aankleding en bijpassende hapjes. Denk hierbij aan erwtensoep of in bockbier gemarineerde pulled pork. “We hopen op een gezellig drukke middag met mooi weer en een topsfeer.”

Deelnemers

De organisatie van ‘Opbokken’ is in handen van Cul de Sac, Café de Slijterij, Café Bakker, Heuvel 15, Weemoed, Studio, Bar Leonardo, Tribunaal, Rosalie, Shoco en Café Stoffel.

Interesse?

Wil jij hier graag bij zijn? Het vindt plaats op zondag 7 november op de Korte Heuvel en begint om 14:00 uur. Om 20:00 uur sluiten de buitenbarren, maar binnen kun je tot sluitingstijd terecht.