Burgemeester Jansen

burgemeesterjansen_logo_181208.jpg
Informatie
Adres:5017 AN, Tilburg
Opent zondag om 14:00
Over Burgemeester Jansen

Welkom bij Burgemeester Jansen, Tapperij aan de Piushaven te Tilburg.

Voor iedereen die het tumult en rumoer van de Tilburgse binnenstad eens wil ontvluchten of voor wie gewoon zo nu en dan eens wat anders wil is Burgemeester Jansen, sinds 26 april 2005, een welkom en aangenaam alternatief. Met meubeltjes die over het algemeen op elk moment van elke dag van de week gewoon op hun plaats blijven staan en met muziek uitsluitend als fraai behang vormt Burgemeester Jansen een rustpunt in een drukke en bij tijd en wijle overspannen samenleving. Op een steenworp van het centrum ben je er echt even helemaal uit. Ontspannen en genieten, met volle teugen.

Bier
In Burgemeester Jansen wordt meer dan gemiddelde aandacht besteed aan (speciaal-)bier. Het assortiment bestaat vooralsnog uit veelal grotere en bekende bieren, waarmee de meeste van onze gasten al bekend zijn of in ieder geval al eens van gehoord hebben, maar met 6 kranen en zo’n 95 bieren op fles is de keuze met recht al royaal te noemen. Het is onze ambitie om het assortiment rustig te laten groeien, afhankelijk van de vraag en interesses van onze gasten (en onszelf uiteraard).

Keuze is er dus al volop maar ook voor wie de voorkeur geeft aan een gewoon pilsje is Burgemeester Jansen een prima plek om te vertoeven. Iedereen mag genieten op zijn of haar manier, binnen de geboden ruimte van ons concept. Een glas witbier met een schijfje citroen? Wat grenadine in een glas abdij- of trappistenbier? Liever een fles speciaalbier uit de koeling? Het is ons om het even. En de fles uitschenken mag je ook lekker zelf doen. We hebben al enkele van onze gasten alle gangbare of zogenaamde “heersende” regels zien overtreden maar er is uiteindelijk geen druppel minder genoten van het gekozen bier.

Overig assortiment
Niet aan de bieren alleen wordt aandacht besteed, ook de andere dranken zijn met zorg gekozen. En ook hier zoeken we rustig aan de breedte en de diepte op.

Eten
In tegenstelling tot de steeds zichtbaarder wordende trend van totaalconcepten kan er in Burgemeester Jansen niet echt gegeten worden, ook al kan een kaasplankje, verzorgd door van Fons van den Hout (kenner, liefhebber en altijd aanstekelijk enthousiast) de noodzaak om nog een al dan niet warme maaltijd te nuttigen aanzienlijk wegnemen. Om kort te gaan: in Burgemeester Jansen worden uitsluitend “drankondersteunende hapjes” geserveerd. Drank staat dus, naast goed gastheerschap uiteraard, in Burgemeester Jansen centraal.

Openingstijden
 • Maandag :
  Gesloten
 • Dinsdag :
  15:00 - 00:00
 • Woensdag :
  15:00 - 00:00
 • Donderdag :
  15:00 - 00:00
 • Vrijdag :
  15:00 - 02:00
 • Zaterdag :
  15:00 - 02:00
 • Zondag :
  14:00 - 00:00