Café De Boekanier

boekanier2.jpg
Informatie
Adres:Stadhuisstraat 11
Gesloten
Over Café De Boekanier

Een echte studentenkroeg doordeweeks en feestcafé in het weekend; al sinds 1984 hét café van Tilburg!

Studentenkroeg

Dins- en donderdagen zijn de studentenavonden bij uitstek. In Café de Boekanier  vliegen op deze avonden de hitjes, meezingers, dansplaten en billentrillers je om de oren. Om de studenten tegemoet te komen is er elke dins- en donderdag de ANDERE BLIK OP PIJPEN-actie. Van 22.00 tot 01.30 zijn de pijpjes Jupiler €1,30 (25cl), pijpjes Rosébier €1,60 (25cl) en blikjes Desperados slechts €1,90 (25cl). Alle ingrediënten voor de studententijd van jouw leven.

Feestcafé

Op vrijdag kan je jouw weekend goed beginnen met de Perfect Friday-actie. De DJ draait jouw favoriete muziek en je kunt jouw eigen tapje met 6 liter Jupiler bestellen voor €29,50. Dat is omgerekend nog geen euro per biertje. Op zaterdagen stroomt het café vol met mensen uit de wijde omgeving om helemaal los te gaan. Van 22.00 tot 00.00 geldt de GIET EM ERIN actie, er zijn gieters van anderhalve liter en van drie liter. Een anderhalve liter gieter kost €7,50 en voor een drie liter gieter betaal je slechts €14,-. Ideaal voor vrijgezellenfeesten of vriendengroepen die de avond op tijd willen beginnen. Vergeet niet een dansje te maken aan de stripperpaal   of de uitgebreide shotkaart (met meer dan 50 shotjes) te proberen.

Ben je al bekend met Radje Draaien? Alle dagen dat de Boekanier open is, kan je met Radje Draaien 15 gratis bier winnen! Durf jij het aan?

Stamkroeg en feestjes

De Boekanier is trotse residentie van CV de Vrijbuiters en CV de Raddraoiers en stamkroeg van studentenverenigingen Complex en Polis en disputen BIB BIB BIB DDR en Furiae. Denk ook aan Café Boekanier als je een tof (verjaardags)feest of (afstudeer)borrel wilt organiseren of op zoek bent naar een stamkroeg voor je dispuut of studievereniging. Alles kan bij het leukste café van Tilburg!

Openingstijden
 • Maandag :
  Gesloten
 • Dinsdag :
  20:30 - 04:00
 • Woensdag :
  Gesloten
 • Donderdag :
  20:30 - 04:00
 • Vrijdag :
  19:00 - 04:00
 • Zaterdag :
  16:00 - 04:00
 • Zondag :
  Gesloten m.u.v. feestdagen en evenementen