CUBICS Inspirerende Interieurs en Cubics Innovatieve IT

CUBIC-bedrijfspagina-II.jpg
Informatie
Adres:5013 CE, Tilburg
Geopend vanaf 08:00
Over CUBICS Inspirerende Interieurs en Cubics Innovatieve IT

De nieuwe naam: Cubics Inspirerende Interieurs en Cubics Innovatieve IT, is nu een feit geworden. ‘De droom van Ard’ is ook de droom van het team geworden. De naam is een knipoog naar het eerder gekozen vierkante DNA-Beeldmerk. Het symboliseert eenheid en betrokkenheid met als doel te komen tot 100% klant- en 100% medewerkerstevredenheid ten behoeve van: ‘Prettig werken, altijd en overal!’

Cubics Inspirerende Interieurs en Cubics Innovatieve IT is een bedrijf dat zorgt dat je kunt werken altijd en overal. Dit doen we vanuit een landelijk familiebedrijf, maar het grootste deel van onze klanten zit in Brabant.

Anno NU 80 jaar jong

In 1933 werd het fundament, toen Hub. A. Van Laarhoven, gelegd voor wat nu Cubics Inspirerende Interieurs en Cubics Innovatieve IT heet. Kantoormachines en tientallen jaren later ook meubilair en kantoorartikelen. Vanaf de jaren 80 zijn er tevens ICT-Producten en diensten bijgekomen.

100% klanttevredenheid en 100% medewerker tevredenheid

We hebben twee kapitalen, allereerst de gewaardeerde klant en aan de andere kant ons team. Ons streven is om beide 100% tevreden te krijgen en te houden. Dit vanuit onze passie om je te willen helpen en de gedrevenheid om dit naar volle tevredenheid te doen. We houden ervan om dit samen te doen met jou.

Wij zorgen dat u kunt werken, altijd en overal…

Deze slogan die we graag waar maken door alle disciplines te koppelen waar nodig en mogelijk. Betrouwbaarheid, Continuïteit, Toegankelijkheid, Behulpzaamheid en Professionaliteit hebben we hierbij hoog in het vaandel staan.

ICT, Kantoorinrichting, Kantoorartikelen, Document Management Systemen

Allemaal zaken die nodig zijn om goed te kunnen ondernemen. Bij CUBICS zijn deze units geïntegreerd tot een dienstverlening vanuit het totaalinzicht op Het Nieuwe Werken.

Het Nieuwe [Samen] Werken

Een optimale mix op het gebied van het gebouw, de inrichting, de middelen, de ICT en het gedrag van de mens. Het is vooral flexibel omgaan met tijd, ruimte en medewerkers. Een middel tot het effectief kunnen verwezenlijken van jouw bedrijfsdoel. Wij helpen je er graag bij en kijken wat bij jou past, zo nodig samen met onze medewerkingspartners!

Wij dagen je uit…

Graag bekijken we samen met jou wat wij voor je zouden kunnen betekenen op de gebieden waarin wij oplossingen en verbeteringen aan kunnen brengen.

CUBICS | Document Solutions

Printers, kopieermachines, faxapparatuur… In de basis hetzelfde concept, maar de contractvormen zijn vaak totaal verschillend. Dat is onoverzichtelijk en kan dus vaak veel efficiënter. Ben je op zoek naar een slimme oplossing? CUBICS is jouw specialist in document oplossingen.

Prints, kopieën, faxen, e-mails, post en folders: weet je welke informatie er door jouw organisatie stroomt? En heb je inzicht in de kosten die dat met zich meebrengt? Wij onderzoeken jouww organisatie, de processen en de workflow en adviseren je op het gebied van document management en de aanschaf van de juiste apparatuur. Zo haal je op een efficiënte manier het maximale uit jouw organisatie. CUBICS beschikt over een uitgebreid assortiment en de beste leveranciers. Per situatie bekijken we wat de meest geschikte oplossing is. Kosten verlagen, productiviteit verhogen: dat is ons doel.

Onderhoud en service

Het onderhoud van alle apparatuur voert CUBICS in eigen beheer uit. Hiervoor beschikken wij over een deskundig team engineers dat op de hoogte is van alle laatste ontwikkelingen op het gebied van document solutions. Dat betekent voor jou: altijd een deskundig antwoord op jouw vragen en een snelle responstijd.

CUBICS | Automatisering

Automatisering betekent dynamiek! Besturingssystemen en applicaties van gisteren, hebben morgen al efficiëntere opvolgers. Dat vraagt om een actieve houding, specialistische kennis en ruime ervaring. Van een geavanceerde ict-infrastructuur tot security oplossingen, van dataverbindingen tot specifieke software. CUBICS richt al uw bedrijfsprocessen op efficiënte wijze in en zorgt voor het optimaal functioneren van het computernetwerk.

Expertise

Al meer dan twintig jaar bewijst CUBICS haar expertise aan het bedrijfsleven. Specialisten worden continu getraind en implementeren de meest actuele toepassingen. Mede dankzij het gebruik van A-merken, is kwaliteit absoluut gegarandeerd. Bovendien zijn we Microsoft Gold Certified Partner, HP Gold Preferred Partner en VNWare VIP Professional Partner.

Maatwerk

CUBICS geeft altijd een advies op maat en biedt als basis een select, maar compleet programma van netwerk- en datacommunicatieproducten waarbij de nadruk ligt op de kwaliteit en de opgebouwde kennis en ervaring met deze producten. Door te kiezen voor een duidelijke focus, is ons kennisniveau hoog en zijn de relaties met onze leveranciers hecht. Daar heb je als klant voordeel van.

Support

Onze overzichtelijke organisatie zorgt ervoor dat je altijd ondersteuning hebt van de juiste professionals. De afdeling verkoop begeleidt en adviseert je bij keuzes ten aanzien van jouw ict-omgeving. Engineers staan 24 uur per dag, 7 dagen per week klaar om alles van installatie tot onderhoud voor je in orde te maken. Of dat nu op afstand is of bij je op kantoor. Mochten er onverhoopt problemen voorkomen, dan kun je direct terecht bij onze helpdeskmedewerkers.

Ondersteuning op afstand

Mocht je toch tegen problemen aanlopen, dan lost HAVL deze graag snel voor jou op. Vaak kan dit door middel van remote support. Door jouw netwerk op afstand te beheren, kunnen moeilijkheden snel verholpen worden. De ondersteuning op afstand is proactief en zorgt voor realtime monitoring van de capaciteit en werking van jouw systemen. Dat gebeurt 24 uur per dag, 7 dagen per week. Op die manier kunnen problemen worden voorkomen en ben je verzekerd van een optimaal werkend netwerk.

Openingstijden
 • Maandag :
  08:00 - 18:00
 • Dinsdag :
  08:00 - 18:00
 • Woensdag :
  08:00 - 18:00
 • Donderdag :
  08:00 - 18:00
 • Vrijdag :
  08:00 - 17:00
 • Zaterdag :
  Gesloten
 • Zondag :
  Gesloten